Kimsenin sesi cikmayacak video

[yahoo]9951691[/yahoo] Benzer Konular Bu Kitaptan Kimse Sağ Çıkmayacak - Altay Öktem - Ana Fikri... İnce: Kimsenin can ve mal güvenliği yok... Çelebi: Kimsenin emri altına girmedim... Gül: Kimsenin karısına kızına ...


Ağaç Şeklinde Aç16Beğeni
  • 8 gönderen alptraum
  • 5 gönderen alptraum
  • 1 gönderen alptraum
  • 2 gönderen emirahmedyasin

  1. Alt 09-29-2008, 23:47 #2
    alptraum Mesajlar: 38.105
    Blog Başlıkları: 28
    Kimsenin sesi çıkmayacak!

    Her gün, başka bir düğün evinde yaşanan mutluluğu paramparça edip, üzerine ölüm saçacaksın. Çocuklar kurtulacaklar uzun yaşayarak görecekleri dertlerden; hepsini topluca bir mezara dolduracaksın. Artık, ne geçim sıkıntısı kalacak evlenecek gençlerin, ne de olup biteni anlatacak görgü tanığı; geride kimseyi sağ bırakmayacaksın.

    Kimsenin sesi çıkmayacak!

    Tam teçhizatlı askerlerin olacak; uzun menzilli silahlarla vuracaksın. Hızla giden bir araba, sokakta koşan genç bir adam, slogan atarak yürüyen topluluk, pratik çözümler bulup hepsini havaya uçuracaksın. Çakal sürüsü gibi birlikte gezecek, gece yarısı kapıları kırarak gireceksin içeri. Ani baskın yapacak; masum insanların ellerini arkadan bağlayıp, kafasına çuval geçirecek ve aşağılık cümlelerle konuşacaksın.

    Kimsenin sesi çıkmayacak!

    Çikolata rengi gibi bombalar koyacaksın toprağın üstüne. Çocuklar, kendilerine yakışır bir ölümle ölecekler; oyun oynarken! Kapkara gözlerinde kocaman bir tebessüm. Uçaklar büyük bir gürültüyle üslerine dönecekler. Akşam, igrenc bir ifadeyle kameraların karşısına geçecek ve ölenler için kibarca özür dileyecek bay başkan...

    Kimsenin sesi çıkmayacak!

    İçerisinde köpekler dolaşan hapishanelerin olacak; fotoğrafta, gülümseyerek bakacak kadar eğitimli ve her emre itaat edecek kadar çok köpek. İçeriye alınanlardan bir daha haber çıkmayacak.

    Kimsenin sesi çıkmayacak!

    Kahkahalarla fırlattığın bir tek bombayla iki yüz elli bin kişiyi aynı anda öldüreceksin. On binlerce kadının ırzına geçip, yüz binlerce insanı sakat bırakacaksın. Dünyanın istediğin her yerinde ölüm mangaları kurup yüz binlerce kişiyi işkenceden geçirecek, bir o kadar kişiyi de gözünü kırpmadan öldüreceksin.

    Kimsenin sesi çıkmayacak!

    Yarım milyon çocuğu bir gün içinde katledip, bir o kadar çocuğu da yetim bırakacaksın!



    Kimsenin sesi çıkmayacak!

    Kişi başına en az beş bomba düşecek saldırdığın yerlerde. Herkesin ayağını denk alması için vahşeti bütün televizyonlardan seyrettireceksin dünyanın geri kalanına.

    Kimsenin sesi çıkmayacak!

    Yüz yıldan daha az olmayacak sürgünler; bir nesil yolda doğup, yolda ölecek. Geniş mezarlar kazacaksın toplu öldürülenler için ama bir kurşuna iki can sığacak kadar küçük olmalı bedenleri. Üzerindeki üniforma gibi yakışmalı öldürmelerin.

    Kimsenin sesi çıkmayacak!

    Gözleri bağlı olacak esirlerin, kafalarını darmadağın ederken katillerinin yüzünü görmeyecek hiçbir esir. Almanya'daki soykırıma karşı çıkacak, bin beterini Filistin'de yapacaksın.

    Kimsenin sesi çıkmayacak!

    Duvarın köşesinde babasının kucağına sığınan on iki yaşındaki çocuğun tam göğsüne nişan alacaksın. Babasının kollarında can çekişirken çocuk, bütün dünyaya göstereceksin ne demekmiş insanca savaş! Buldozerlerle girmelisin evlerin kapılarından, mülteci kamplarına düzenlediğin operasyonla gelmeli ölüm. Taş atan çocuklar için top atan tanklar bulundurmalısın; ördüğün on beş metrelik duvarın arkasında görünmez nasıl olsa zulmün. İnsanlık, seni anlayışla karşılayacak!

    Kimsenin sesi çıkmayacak!

    Bir centilmen tarzı içerisinde ve bütün zamanların en kahpe şekliyle, daima arkadan vuracaksın. Sinsice! Kahpece!

    Öldürdün mü işte böyle öldüreceksin!

    İşlenecek bir karış toprağı, içecek bir yudum suyu olan her coğrafyanın senin olması için kongre kararları, meclis kararları çıkaracak, oturduğu toprağına içtiği suyuna göz koyduğun insanları zalimce, hunharca ama mutlaka YASAL olarak öldüreceksin! Ölümü yasallastiracaksin.

    EBU HUREYREDEN RIVAYETLE: MAL TASMADIKCA, FITNELER MEYDANA GELMEDIKCE VE HERC COGALMADIKCA KIYAMET KOPMAYACAKTIR.
    ORADA BULUNANLAR: HERCTE NEDIR YA RESULLULLAH DIYE SORDULAR.... O ÖLDÜRMEDIR ÖLDÜRMEDIR ÖLDÜRMEDIR .... DIYE BUYURDULAR !!!

    ABDULLAH BIN MESUT´DAN RIVAYETLE: RESULLULLAH BUYURDUKI: KIYAMETIN KOPMASINA YAKIN BIR ZAMANLARDA ÖYLE GÜNLER OLURKI O GÜNLERDE ILIM KALDIRILIR CEHALET O GÜNLERDE INER VE HERC O GÜNLERDE COGALIR !!!

    oguzhan, beyza, gizemli ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
  2. Alt 09-30-2008, 19:22 #3
    oguzhan Mesajlar: 1.372
    Blog Başlıkları: 1
    Kimsenin sesi cikmayacak:(

    üstadim ellerine saglik...

  3. Alt 10-01-2008, 11:35 #4
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    ellerine saglik
    cok duygulu yaaa
    o cocuklari insanlari görünce icim parcalandi, allahim sonumuzu hayir et ya rabbim

    Konu yabanGülü tarafından (10-01-2008 Saat 11:43 ) değiştirilmiştir.
  4. Alt 10-01-2008, 23:49 #5
    beyza Mesajlar: 2.053
    izleyemiycem dayanamıyorum çünkü:( emeğine sağlık..

  5. Alt 01-04-2009, 03:53 #6
    alptraum Mesajlar: 38.105
    Blog Başlıkları: 28
    Bugüne ve yapilacak tüm zulümlerde yine ayni tavir ve unutulan dünler hatta bugünler bugünleri cok gec degil gectigimiz sadece 1 hafta....

    Kimsenin sesi cikmayacak, özürmü bu özrü ölenler kabul etmez ahirde ya o cocuklarin hakki, iste onlarin hakki gün gelir birer birer sorulur. Bugün ayakkabi geldiyse yarin hic kalkilamayacak bir tokat yer bu zülümdaslar insaallah...

    gizemli bunu beğendi.
  6. Alt 01-04-2009, 09:32 #7
    mustafamehmet Mesajlar: 69
    evet görüntüler gercekten cok üzücü....

  7. Alt 01-04-2009, 17:45 #8
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    Allah, inkar edenleri kin ve öfkeleriyle geri çevirdi, onlar hiç bir hayra varamadılar. Savaşta Allah (yardımcı ve zafer nasib edici olarak) mü'minlere yetti. Allah çok güçlüdür, üstün ve galib olandır. (33/25)

    Allah, yazmıştır: "Andolsun, ben galip geleceğim ve elçilerim de." Gerçekten Allah, en büyük kuvvet sahibidir, güçlü ve üstün olandır. (58/21)

    Yoksa siz içinizden cihad edenleri ve Allah'tan ve Resûlü'nden ve mü'minlerden başka sır-dostu edinmeyenleri Allah 'bilip (ortaya) çıkarmadan' bırakılıvereceğinizi mi sandınız? Allah yaptıklarınızdan haberdardır. (9/16)

    Andolsun Allah birçok yerlerde ve Huneyn gününde size yardım etti. Hani çok sayıda oluşunuz sizi böbürlendirip-gururlandırmıştı fakat size bir şey de sağlayamamıştı. Yer ise bütün genişliğine rağmen size dar gelmişti sonra arkanıza dönüp gerisin geri gitmiştiniz. (9/25)
    (Bundan) Sonra Allah elçisi ile mü'minlerin üzerine 'güven duygusu ve huzur' indirdi sizin görmediğiniz orduları indirdi ve inkâr edenleri azablandırdı. Bu inkârcıların cezasıdır. (9/26)

    Eğer savaşa kuşanıp-çıkmazsanız O sizi pek acı bir azabla azablandıracak ve yerinize bir başka topluluğu getirip değiştirecektir. Siz O'na hiçbir şeyle zarar veremezsiniz. Allah herşeye güç yetirendir. (9/39)

    Hafif ve ağır savaşa kuşanıp çıkın ve Allah yolunda mallarınızla ve canlarınızla cihad edin. Eğer bilirseniz bu sizin için daha hayırlıdır. (9/41)

    Öyleyse siz üstün (bir durumda) iken barışa çağırmak suretiyle gevşekliğe düşmeyin. Allah sizinle beraberdir; O sizin amellerinizi asla eksiltmez. (47/35)

    Allah sizinle din konusunda savaşmayan sizi yurtlarınızdan sürüp-çıkarmayanlara iyilik yapmanızdan ve onlara adaletli davranmanızdan sizi sakındırmaz. Çünkü Allah adalet yapanları sever. (60/8)

    Ey Peygamber kafirlere ve münafıklara karşı cihad et ve onlara karşı 'sert ve caydırıcı' davran. Onların barınma yeri cehennemdir. Ne kötü bir dönüş yeridir o. (66/9)

    el_feta ve fekeli bunu beğendiler.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.