Malzemeler :

  • yarım p.makarna
  • 1 patlıcan
  • 3 kırmızı biber
  • 1 sarı biberc
  • 2 yeşil biber
  • 2 tavuk budu
  • 4 kornişon turşu
  • 1 kutu konserve mısır mor reyhan
  • mısırözü yağı
  • tuz,karabiber
  • Hazırlanışı :
  • İlk olarak tavukları haşlayın ve ince ince didikleyin.
  • Daha sonra tavuğu haşladığınız suda makarnaları da haşlayıp süzdürün.
  • Diğer tarftan kırmızı biberi, sarı biberi, yeşil biberi ve patlıcanı ince uzun doğrayarak soteleyin.
  • Sebzelerin tuzunu va baharatını ayarlayın.
Haşlayıp suyunu süzdürdüğünüz makarnayı,
tavuk etini ve sotelenmiş sebzeleri karıştırma kabına alın.

Üzerine doğranmış mor reyhan, kornişon turşu ve konserve mısırı ilave ederek harmanlayın.
Tuzunu va baharatını ayarlayın.