Aden, Arabistan - Paul Nizan - Ana Fikri

Aden, Arabistan - Paul Nizan - Ana Fikri

Yayınevi: Kanat Kitap Basım Tarihi: Ocak 2008 Kitap Türü: Roman / Edebiyat Bu öfkeli genç adamlarla kim konuşacak? Öfkelerine kim tercüman olacak? Mizan tam onların adamı. Kış uykusunda, seneden seneye gençleşti. Dün bizim çağdasımızdı; bugün, genç kuşağın. Nizan hayattayken, biz de onun öfkesini paylaşıyorduk, ama sonuçta hiçbirimiz "en temel sürrealist eylemi" gerçekleştiremedik. Şimdi yaşlıyız, kendi gençliğimize o kadar çok ihanet ettik ki, en... Read more

12-22-2010 22:30 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Afacan 5 ler - Yine Kirrin Adası nda - Enid Blayton - Ana Fikri

Afacan 5 ler - Yine Kirrin Adası nda - Enid Blayton - Ana Fikri

Afacan 5 ler - Yine Kirrin Adası nda - Enid Blayton - Özeti, Afacan 5 ler - Yine Kirrin Adası nda Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir Yayınevi: Artemis Yayınları Basım Tarihi: Ağustos 2009 Kitap Türü: Roman / Edebiyat İşte Afacan Beşler! Julian, Dick, Anne, George ve tabii Timothy yi de unutmayalım.George un babası bir süre Kirrin Adası nda tek başına kalacağını söyleyince Afacan Beşler de nedenini öğrenmek istiyor. Ancak Bay Baba kimseye açıklama yapmak niyetinde değil... Read more

12-22-2010 22:10 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Ağca nın Derin İlişkileri - Belma Akçura - Ana Fikri

Ağca nın Derin İlişkileri - Belma Akçura - Ana Fikri

Ağca nın Derin İlişkileri - Belma Akçura - Özeti, Ağca nın Derin İlişkileri Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir Yayınevi: New Age Yayınları Basım Tarihi: Nisan 2009 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Ağca nın Derin İlişkileriAbdi İpekçi Suikatsi nin Aktörleri Anlatıyor Diğer "Belma Akçura" Kitapları:

12-22-2010 22:00 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Açıldı Yara - Figen Koç Urasoğlu - Ana Fikri

Açıldı Yara - Figen Koç Urasoğlu - Ana Fikri

Yayınevi: Elips Kitap Basım Tarihi: Ocak 2009 Kitap Türü: Şiir / Edebiyat Gördüm işteGözlerimi kapasam bileDağın öbür tarafındaTahtadan evde kalan çocukluğumuPazar yerlerindeDelikanlılara göz kırparakKadın oluşumuGülüşüm büyürkenSerpilen bedenime uygunGözüm yolda aklım oynaştaGençlik buyduİçimde kıpırdaşan kuş kanatlarıKarıncalanan ellerimKaçık çoraplar cenneti sevgililerimVe ilk çizikler ağaçlaraSabrıma gururumaZaman geçer yarı onlar diyeBilmeden mektup... Read more

12-22-2010 21:50 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Adım Adım Aşk - Fatih Han - Ana Fikri

Adım Adım Aşk - Fatih Han - Ana Fikri

Yayınevi: Romantik Kitap Basım Tarihi: Kasım 2005 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Yaklaştı adım adım bir adım kalan dek Sordu saati bana, dedim "Aşka adım var" Dedi "hal böyle ise ya sen aşksın ya ben aşk" Ve dedim ben ne aşkım ne de başka adım var" Ben+sensizlik=sen-x ise, buradaki x in olabileceği en yüksek değer ya da değersizlik ne olur... Şimdi bir sorum var bendeki sana, yani bana yani sende olan kendime, yani sana, yani herkese, yani bu sorunun... Read more

12-22-2010 21:40 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Ah Bayım Ah - Nazlı Eray - Ana Fikri

Ah Bayım Ah - Nazlı Eray - Ana Fikri

Ah Bayım Ah - Nazlı Eray - Özeti, Ah Bayım Ah Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir Yayınevi: Can Yayınları Basım Tarihi: Ocak 1994 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Ah Bayım Ah, değerli yazarımız Nazlı Eray ın ilk kitabı. İlk basımı 1967 yılında yapılan bu kitapla edebiyat dünyamıza giren Nazlı Eray, gerçekliğin sınırlarını zorlayan değişik öyküleriyle kısa zamanda ilgileri üzerine çekmiştir. Ah Bayım Ah ın yılalr sonra yeni basımını sunarken, ilk... Read more

12-22-2010 21:30 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Afacan 5 ler Kaçıyor - Enid Blayton - Ana Fikri

Afacan 5 ler Kaçıyor - Enid Blayton - Ana Fikri

Yayınevi: Artemis Yayınları Basım Tarihi: Kasım 2008 Kitap Türü: Okul Öncesi / Çizgi Roman Kirrin Adası nda kim var? Beşlimiz, adada gizemli, kilitli bir sandık bulunca şüpheleniyor içinde ne var acaba? Tam kaçakçıları suçlayacakları sırada, hepsinin kanını donduran bir çığlık, fikirlerini tamamen değiştiriyor. O dakikadan sonra, işler çok daha ürkütücü bir hal alacak gibi görünüyor... Diğer "Enid Blayton" Kitapları: 1.... Read more

12-22-2010 21:20 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Ah Şu Osmanlılar - Demirtaş Ceyhun - Ana Fikri

Ah Şu Osmanlılar - Demirtaş Ceyhun - Ana Fikri

Yayınevi: Sis Çanı Yayınları Basım Tarihi: Kasım 2000 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Ziya Gökalp, Türkçülüğün Esasları adlı ünlü kitabında, Türk tipinin her şeyi güzel, Osmanlı tipinin her şeyi çirkindir. Türkler ile Osmanlılar birbirlerini sevmezdi. diye yazmaktadır.Gerçekten Türk değil midir Osmanlılar acaba?Kimi çevrelerce Padişah analarının soy kütüklerine bakılarak savladığı gibi, Tarihin bir anındaki koşulları mı yarattığı, arızi bir... Read more

12-22-2010 21:00 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Açık Kriptolar / Ermeni Soykırım İddiaları Avrupa  - Gündüz Aktan - Ana Fikri

Açık Kriptolar / Ermeni Soykırım İddiaları Avrupa - Gündüz Aktan - Ana Fikri

Açık Kriptolar / Ermeni Soykırım İddiaları Avrupa - Gündüz Aktan - Özeti, Açık Kriptolar / Ermeni Soykırım İddiaları Avrupa Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir Yayınevi: Aşina Kitapları Basım Tarihi: Mayıs 2006 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Holokost tan sonra, dünyanın en uygar ülkelerinde nasıl olup da böylesine bir vahşetin ortaya çıktığı zihinleri meşgul etti. Soykırımın tekrar etmemesi için önlemler alınmaya çalışıldı. Avrupa Birliği (AB) sadece... Read more

12-22-2010 20:30 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Ah, Şu Atomdan Neler Çektim! - Ahmed Yüksel Özemre - Ana Fikri

Ah, Şu Atomdan Neler Çektim! - Ahmed Yüksel Özemre - Ana Fikri

Yayınevi: Pınar Yayıncılık Basım Tarihi: Mayıs 2002 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Özemre, 1985-1987 arasında Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Başkanlığını yürüttüğü zamanı anlattığı bu kitabını şöyle tanıtıyor: Bu kitabımda Çernobil kazâsının 1992-1993 de Demirel-İnönü koalisyonu tarafından politik malzeme ve baskı unsuru olarak kullanılmak istendiği zaman mâruz bırakıldığım çileler ile Akkuyu Nükleer Santral ihâlesinin hazırlık ve değerlendirme... Read more

12-22-2010 19:40 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Ağrısız Hayat - Anita Schweiger - Ana Fikri

Ağrısız Hayat - Anita Schweiger - Ana Fikri

Yayınevi: Gelecek Atölyesi Basım Tarihi: Şubat 2009 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Ağrı kader değildirUzun bir süredir ağrıdan şikayetçisiniz ve size uygulanan tedaviler, ağrılarınızla mücadelede yeterince etkili olamadı mı? O halde yalnız değilsiniz! Her yıl milyonlarca insan, kronik ağrı şikayetiyle hastanelere başvurmakta fakat sonuç alamadan ağrılarıyla yaşamaya devam etmektedir. Oysa ağrı kader değildir.AĞRINIZIN UZMANI OLUNBu kitapta; Ağrı nedir?, Ağrının... Read more

12-22-2010 19:30 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Ahşap Kapılar - Muhittin Binan - Ana Fikri

Ahşap Kapılar - Muhittin Binan - Ana Fikri

Yayınevi: YEM Yayın Basım Tarihi: Kasım 1999 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Bu kitap, kapılar konusunda meslektaşlarımızca bilinenleri özetlemek ve mimarlık öğrencilerine yardımcı olmak amacı ile, içeriği gereği kadar genişletilerek, yerli ve yabancı örneklerden de yararlanmak suretiyle hazırlandıIsı, ses, yangın ve öteki etkenlere karşı korunum bakımından gerekli özet bilgilerin verilmesine özen gösterildi.r ve uygulamaları üzerine kısaca açıklamalar yapıldı.

12-22-2010 19:10 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
ABD Bu 11 Eylül ü Çok Sevdi - Hasan Bülent Kahraman - Ana Fikri

ABD Bu 11 Eylül ü Çok Sevdi - Hasan Bülent Kahraman - Ana Fikri

Yayınevi: Agora Kitaplığı Basım Tarihi: Aralık 2005 Kitap Türü: ABD nin Hegemonik Saldırısına Karşı Yeni, Demokratik ve Sol Bir Politika Geliştirme Çağrısı Irak Savaşı özünde yeni bir Ortadoğu yaratmak için başlatıldı. Dolayısıyla savaş, önümüzdeki dönemde Türkiye yi daha fazla etkileyecek. Hasan Bülent Kahraman bu kitabında, bu dönemden yara almadan çıkmanın tek yolunun, ciddi ve çok bilinçli bir sol siyaseti hayata geçirmek olduğunu ortaya... Read more

12-22-2010 18:50 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Adamın Biri Bir Gün - Garson-Sürücü-Satıcı Fıkrala - Sina Cimcoz - Ana Fikri

Adamın Biri Bir Gün - Garson-Sürücü-Satıcı Fıkrala - Sina Cimcoz - Ana Fikri

Adamın Biri Bir Gün - Garson-Sürücü-Satıcı Fıkrala - Sina Cimcoz - Özeti, Adamın Biri Bir Gün - Garson-Sürücü-Satıcı Fıkrala Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir Yayınevi: Geçit Kitabevi Basım Tarihi: Ocak 2000 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat MİZAH, aklın sanatı olduğu için her şeyin mizahı çeşitli yollarda yapılabilir. Mizahın amacı; iyilere iyilik etmek, kötülere de haddini bildirmektedir, bunu yaparken de düşündürmektedir. Ben de, "Gülmeyen insan,... Read more

12-22-2010 18:20 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Ahir Zaman Tangoları - Gazanfer Eryüksel - Ana Fikri

Ahir Zaman Tangoları - Gazanfer Eryüksel - Ana Fikri

Yayınevi: Dünya Yayıncılık Basım Tarihi: Aralık 1996 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Edalı bir yosmaİstanbulVesikalıTele işlemVe tefeciCenovalı bankerlerle yatar halaBoğazında gün boyu bir gıcıkBir türlü temizleyemezNikotin kahvesi balgam çıkarır sabahlarıEkleme cıgaraBol öksürükGünü yaşamamışVarı yoğu gece Diğer "Gazanfer Eryüksel" Kitapları: 1. Hep Çocuk Kalan

12-22-2010 17:50 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Ağrı ya Dönüş - Haluk Şahin - Ana Fikri

Ağrı ya Dönüş - Haluk Şahin - Ana Fikri

Yayınevi: Say Yayınları Basım Tarihi: Ekim 2008 Kitap Türü: Roman / Edebiyat Son zamanlarda Ağrı Dağı nın Erivan dan görünüşüyle ilgili kitaplar ve yazılar yayınlandı. Peki, Ağrı Dağı bu taraftan nasıl görünüyor? Haluk Şahin, eteklerindeki bir köyde doğduğu bu ünlü dağın Türkiye den görünüşünü kişisel izlenimleri, tarihçesi, efsaneleri ve tartışmalarıyla anlattı. 1989 yılında, yaşlı babasıyla birlikte doğduğu köye yaptığı hem fiziksel hem de... Read more

12-22-2010 17:40 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Afacan ve Sağlığımız - Attila DAMAR - Ana Fikri

Afacan ve Sağlığımız - Attila DAMAR - Ana Fikri

Yayınevi: Derpaş Kültür Yayınları Basım Tarihi: Ocak 2003 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Afacan, arada sırada küçük yaramazlıklar da yapıyordu. Bu yüzden başına sık sık önemsiz kazalar gelirdi. Ama geçen haftaki pek de önemsiz sayılmazdı. Diğer "Attila DAMAR" Kitapları: 1. Seçkin Atatürk Şiirleri

12-22-2010 16:50 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Açı / Kaçık Felsefi Komedi - Abdullah Koçoğlu - Ana Fikri

Açı / Kaçık Felsefi Komedi - Abdullah Koçoğlu - Ana Fikri

Yayınevi: Truva Yayınları Basım Tarihi: Mart 2006 Kitap Türü: Bu kitabın tamamı birçok kişinin ruhunu taciz ederek illegal yolla kaleme alınmıştır... Arzu edenler kitapta yer alan yaşanmışları kendi hayatlarından çıkarmak suretiyle, geriye kalan anlamsızlıklarıyla baş başa kalabilme lüksüne sahiptir... Kitaptaki hikayeler, okurda acıma hissini yok etmek maksadıyla, esprili, lirik, ironik ve mizahi bir dille işlenmiştir... Zaman zaman çizgiden taşmadan ve haddi aşmadan hayatla... Read more

12-22-2010 16:40 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Afacan Bilmeceler 3 - Cüneyt Bağlar - Ana Fikri

Afacan Bilmeceler 3 - Cüneyt Bağlar - Ana Fikri

Yayınevi: İkarus Yayınları Basım Tarihi: Haziran 2008 Kitap Türü: Okul Öncesi / Çizgi Roman Armudun iyisini yiyene ne denir? Bu soruyu doğru yanıtladıysan, bil ki bu kitap tam sana göre. Çünkü Afacan Bilmeceler serisi, akıl yürütmeyi seven, zekâsına güvenen çocuklar için hazırlandı. Bu serinin kitaplarını çocuklar ellerinden bırakamıyor... İlk iki kitapta olduğu gibi, Afacan Bilmeceler 3 te de birbirinden eğlenceli bilmeceler seni bekliyor. Herkesten önce sen oku,... Read more

12-22-2010 16:30 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
A raf Betwixt - Tara Bray Smith - Ana Fikri

A raf Betwixt - Tara Bray Smith - Ana Fikri

Yayınevi: Profil Yayıncılık Basım Tarihi: Aralık 2007 Kitap Türü: Roman / Edebiyat EPYENİ DAHA ÖNCEKİLERE HİÇ BENZEMEYEN FANTASTİK KURGU BİR ROMAN! BETWIXT Karanlık gizem on yedi yaşındaki üç gencin gözbebekleri etrafında ve uykularının yanı başında saklanıyor. Güzel Morgan D´Amici bir sabah kasvetli evinde tırnaklarından kan gelir bir halde uyanır. Tablolar Ondine Mason´ın menekşe gözlerindeki bakışların altında canlanır. Gizemli firari Nix Saint-Michael ölmek... Read more

12-22-2010 16:20 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Adem - Ümit Aktaş - Ana Fikri

Adem - Ümit Aktaş - Ana Fikri

Yayınevi: Çıra Yayıncılık Basım Tarihi: Ocak 1970 Kitap Türü: Roman / Edebiyat Adem in öyküsü ne zaman yaşandı; bunu kesin olarak hiç kimse bilmiyor. Bilinen yeryüzündeki tüm kadim toplumların bir Adem alıntısına sahip olduğu; ve de tarih içerisinde ademler in öyküsünün Adem in öyküsüne dönüştüğü bir ânın mevcudiyeti. Adem kendisini izleyecek olan tüm peygamberler gibi yaşadığı toplumdaki yanlışlıkları irdeleyen, sorgulayan, düşünen, başkaldıran;... Read more

12-22-2010 16:00 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
A. Kadir - Eray Canberk - Ana Fikri

A. Kadir - Eray Canberk - Ana Fikri

Yayınevi: Gerçek Sanat Yayınları Basım Tarihi: Kasım 1999 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat 1985 Mart ında yitirdiğimiz Türk Yazın Sanatının büyük ustası A. Kadir i saygıyla anıyoruz.Gülen Aktaş, Afşar Timuçin, Aydın Hatipoğlu ve Eray Canberk in hazırladığı bu kitapta çeşitli sanatçı ve gazeteci kalemler, O nun kişilik, şiir, yazı ve çevirilerini; tanıtım, eleştiri ve incelem boyutlarında ele alıyorlar. Böylece büyük Ustanın yaşamıyla yanyana yürüyen... Read more

12-22-2010 15:30 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Atatürk'ün Bütün Eserleri 6

Atatürk'ün Bütün Eserleri 6

Atatürk'ün Bütün Eserleri Danışma Kurulu: (Alfabetik soyadı sırasına göre) M. Türker Acaroğlu Prof.Dr. Feroz Ahmad Prof.Dr. Sina Akşin Talip Apaydın Prof.Dr. Zeki Arıkan Prof.Dr. İlhan Arsel Ercüment Hüsnü Baki Nejat Birdoğan Muazzez İlmiye Çığ Ali Dündar Yrd.Doç.Dr. İsmet Görgülü Prof.Dr. Tahir Hatipoğlu Prof.Dr. Alpaslan Işıklı Suphi Karaman Prof.Dr. Nejat Kaymaz Necdet Kurdakul Em.Tümg. Turhan Olcaytu Emin Özdemir Sadık Perinçek Dr. Doğu Perinçek Prof.Dr. Tülin Sağlamtunç Zeki Sarıhan Prof.Dr.... Read more

12-22-2010 15:28 - yazan turko29 son yazılan Mesajı göster
Adım Adım Marmara - Kollektif - Ana Fikri

Adım Adım Marmara - Kollektif - Ana Fikri

Yayınevi: Inter Media Basım Tarihi: Ocak 2003 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Bu kitap yedi ana bölümden oluşmaktadır. Her bölümün başında o bölgenin haritası ve o bölgede görülmeye değer ören yerleri işaretlenmiştir. Ayrıca her bölge birkaç alt bölgeye bölünmüş, yine her alt bölgenin başına bir harita eklenmiştir. Bu bölgedeki ören yerleri ile ilgili bilgiler aşağıdaki "Genel" başlığı altındaki simgelerle açıklanmıştır. ... Read more

12-22-2010 14:40 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Adamın Biri Bir Gün - Hukuk Mu Guguk Mu - Sina Cimcoz - Ana Fikri

Adamın Biri Bir Gün - Hukuk Mu Guguk Mu - Sina Cimcoz - Ana Fikri

Adamın Biri Bir Gün - Hukuk Mu Guguk Mu - Sina Cimcoz - Özeti, Adamın Biri Bir Gün - Hukuk Mu Guguk Mu Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir Yayınevi: Geçit Kitabevi Basım Tarihi: Ocak 2000 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat MİZAH, aklın sanatı olduğu için, her şeyin mizahı çeşitli yollarla yapılabilir. Mizahın amacı; iyilere iyilik etmek, kötülere de haddini bildirmektir, bunu yaparken de düşündürmektedir. Ben de, "Gülümseyen insan, yaşamın neşesini ve tazeliğini... Read more

12-22-2010 14:30 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
ABD nin Küreselleştirme Politikaları - Ömer Lütfi Taşcıoğlu - Ana Fikri

ABD nin Küreselleştirme Politikaları - Ömer Lütfi Taşcıoğlu - Ana Fikri

Yayınevi: Nobel Kitap Basım Tarihi: Nisan 2009 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat SSCB nin parçalanmasını müteakip tek kutuplu hale gelen dünyada eski sömürgeci ülkelerin tek başına yerini alan ABD, 21 nci asrın tarihini yazmaya soyunmuştur. Bu hedefi gerçekleştirmek üzere medya, şirketler ve sivil toplum kuruluşlarını da kullanarak küreselleşmenin tüm imkanlarından yararlanan ABD, ulusal hedeflerine ulaşmada hiçbir engel tanımamakta ve gerektiğinde işgale bile... Read more

12-22-2010 14:10 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Ah Hollywood - Christopher Hampton - Ana Fikri

Ah Hollywood - Christopher Hampton - Ana Fikri

Yayınevi: Can Yayınları Basım Tarihi: Ocak 1991 Kitap Türü: Roman / Edebiyat Tehlikeli İlişkiler adlı oyunu ve film senaryosuyla dünyaca ünlü Chistopher Hampton, 1983 te En İyi Komedya Ödülü nü de almış, günümüz İngiliz tiyatrosunun önde gelen adlarındandır. İkinci Dünya Savaşı sırasında, Nazi yönetiminden kaçarak, Almanya dan Birleşik Amerika ya yaşamaya gelen Thomas Mann, Heinrich Mann, Bertolt, Leon Fauchtwangler, Johnny Weismüller, Greta Garbo ve Marx... Read more

12-22-2010 13:40 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Adsız Ülke - Alain Fournier - Ana Fikri

Adsız Ülke - Alain Fournier - Ana Fikri

Yayınevi: Can Yayınları Basım Tarihi: Nisan 2001 Kitap Türü: Roman / Edebiyat Alain-Fournier -1886-1914- daha 28 yaşındayken, cephede vurularak öldü. Koca Meaulnes - Le Grand Meaulnes-, onun yayınlanmış tek romanı. Ünlü Fransız düşünürü Marcel Arland, Koca Meaulnes, çağdaş edebiyatın belki de ilk ve biricik klasik kitabıdır" diyor. Benim sanat ve edebiyat ilkem, çocukluktur diyen Alain-Fournier, bu ilk ve tek romanında, gerçek yaşamında karşılaşıp aşık... Read more

12-22-2010 13:30 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Adanmış Bir Gönül İnsanı Hacı Ata - Muhittin Küçük - Ana Fikri

Adanmış Bir Gönül İnsanı Hacı Ata - Muhittin Küçük - Ana Fikri

Yayınevi: Kaynak Yayınları Basım Tarihi: Mart 2007 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Türkiye den doğan, bütün dünyayı kuşatan eğitim seferberliğinin ve gönüllüler hareketinin en önde giden neferlerinden biri... Hacı Kemal Erimez. Ortaasya da bilinen ismiyle Hacı Ata... Onun yaptığı hizmetlerle gönüllere nasıl taht kurduğunu anlatan en güzel tablo 14 Mart 1997 tarihinde yaşandı. Bu tabloyu oğlu Celal Erimez şöyle tasvir ediyor: "Cenazeye Türkiye nin dört bir... Read more

12-22-2010 13:20 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Ağabeyime Mektuplar - Metin Önal Mengüşoğlu - Ana Fikri

Ağabeyime Mektuplar - Metin Önal Mengüşoğlu - Ana Fikri

Yayınevi: Pınar Yayıncılık Basım Tarihi: Şubat 1995 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Diğer "Metin Önal Mengüşoğlu" Kitapları: 1. İstanbul Hikayeleri

12-22-2010 12:50 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Kitap tanitimlari Tools