Evrim, Bilim ve Eğitim - Kolektif - Ana Fikri

Evrim, Bilim ve Eğitim - Kolektif - Ana Fikri

Evrim, Bilim ve Eğitim - Kolektif - Özeti, Evrim, Bilim ve Eğitim Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir Yayınevi: Nazım Kitaplığı Basım Tarihi: Mayıs 2006 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Mersin de beş öğretmenin evrim kuramını anlattıkları için sürgün edilmelerinin ardından 2005 yılının sonunda Üniversite Konseyleri tarafından hazırlanan ve bilim insanlarının imzasına açılan metin, şu cümleyle son buluyordu: "Eğitim, bilimdışı öğelerden arındırılmalı,... Read more

12-29-2010 04:11 - yazan Enesce son yazılan Mesajı göster
Günlerin Kitabı - Taha Hüseyin - Ana Fikri

Günlerin Kitabı - Taha Hüseyin - Ana Fikri

Yayınevi: Belge Yayınları Basım Tarihi: Temmuz 1994 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat "Mısır a yaptığım son yolculuktan geriye kalan en önemli, en güzel anı Taha Hüseyin le karşılaşmam oldu. Gülümseyişinde (neredeyse boş bulunup bakışlarında diyecektim;) ne sakin bir huzur, sesinde ne büyük bir rahatlık, sözlerinde de ne büyüleyici bir bilgelik vardı! İnsan onunla bir bilgi bahçesinde geziyormuş duygusuna kapılıyor, hiçbir konuda da açığını yakalayamıyordu:... Read more

12-29-2010 04:01 - yazan Enesce son yazılan Mesajı göster
Bir Doğu Uykusu - Levent Karataş - Ana Fikri

Bir Doğu Uykusu - Levent Karataş - Ana Fikri

Yayınevi: Artshop Yayıncılık Basım Tarihi: Eylül 2008 Kitap Türü: Şiir / Edebiyat Göklere ayna tutarak yaptılar bu kenti.Aşkla aşkı harmanlayarak...Derken rüzgârlar taşıdı bulutları ve mevsimlere inandılar. (Tanıtım Bülteninden)

12-29-2010 03:51 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Çan dan Minare ye Büyük İtiraf - Ahmet Akgündüz - Ana Fikri

Çan dan Minare ye Büyük İtiraf - Ahmet Akgündüz - Ana Fikri

Yayınevi: Popüler Kitaplar Basım Tarihi: Şubat 2010 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Meşrutiyet yıllarında Ezher şeyhlerinden Şeyh Bahit, Bediüzzaman Said Nursi ye sorar:"-Avrupa ve Osmanlı konusundaki görüşün nedir?" Bediüzzaman şu cevabı verir: "- Avrupa bir İslâm Devletine, Osmanlı Devleti de bir Avrupa devletine hâmiledir. Bir gün gelip doğuracaklardır." Aradan 10-15 sene geçmeden Osmanlı doğurur. Avrupa henüz doğumunu yapabilmiş değildir. Ancak... Read more

12-29-2010 03:40 - yazan Enesce son yazılan Mesajı göster
Boşver Dağı Kuşatması / Kaos Savaşı Serisi 5. Kita - Fergus Ryan - Ana Fikri

Boşver Dağı Kuşatması / Kaos Savaşı Serisi 5. Kita - Fergus Ryan - Ana Fikri

Yayınevi: Arkabahçe Yayıncılık Basım Tarihi: Mayıs 2006 Kitap Türü: Roman / Edebiyat Kendi halinde genç bir gnom olan Innova kendini bir anda kötü bir durumun içinde buluverir. Talihsiz bir kazaya neden olmak suçuyla gnom mahkemelerince yargılanan Innova, Boşver Dağı nın dibine inip gnommancınıklarını ayarlama cezasına çarptırılmıştır ve bu esnada inanılmaz bir keşifte bulunur. Gnom toplumu, bu keşfin sonucunda ortaya çıkan, diğer hiçbir gnom makinesine benzemeyen ve... Read more

12-29-2010 03:33 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Bağıran Bir Sevda - Dr. Selami Şimşek - Ana Fikri

Bağıran Bir Sevda - Dr. Selami Şimşek - Ana Fikri

Yayınevi: Buhara Yayınları Basım Tarihi: Nisan 2002 Kitap Türü: Şiir / Edebiyat Bağıran Bir Sevda Diğer "Dr. Selami Şimşek" Kitapları: 1. Seçme Nasreddin Hoca Fıkraları

12-29-2010 03:10 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Beni Gerçekten Tanısaydın Yine de Sever miydin? - Eugene Kennedy - Ana Fikri

Beni Gerçekten Tanısaydın Yine de Sever miydin? - Eugene Kennedy - Ana Fikri

Yayınevi: İmge Kitabevi Basım Tarihi: Ağustos 2003 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Başkaları kendisini sevmeyecek diye korkan bir insanın, bu korkusundan daha kötü ve özgürlüğünü elinden alan bir başka korkusu var mıdır? Yaşamınız boyunca duyabileceğimiz, kalbimizin en derin yerlerinden burkulup koparılmış bir sürü acılı sözcük olabilir. Ama bunların hiçbiri, iyi ve sıradan insanın sık sık, belki de yalnızca kendi kendine söylediği şu sözle kadar acı olamaz:... Read more

12-29-2010 02:50 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Güvercin İle Karınca - La Fonten - Ana Fikri

Güvercin İle Karınca - La Fonten - Ana Fikri

Yayınevi: Timaş Yayınları Basım Tarihi: Eylül 2005 Kitap Türü: Masal / Çizgi Roman Her biri 16 şar sayfa, renkli, resimli, pedagojik denetimden geçmiş, özenle çizimlenip üsluplandırılmış, 19–26 cm ebatlarında La Fonten Masalları... Diğer "La Fonten" Kitapları: 1. Yoksul İle Zengin

12-29-2010 02:40 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Hatırladıklarım - Zekeriya Sertel - Ana Fikri

Hatırladıklarım - Zekeriya Sertel - Ana Fikri

Yayınevi: Remzi Kitabevi Basım Tarihi: Ekim 2000 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Zekeriya Sertel, Türk basın ve siyaset tarihinin en öenmli isimlerindendir. Gazeteciliğe 1911 de Selanik te başlayan Sertel in meslek yaşamı özgürlük ve demokrasi mücadelesiyle geçti. Kurtuluş Savaşı nan sonra, Türkiye nin en önemli basın-yayın kurumlarını yönlendirdi; pek çok yeniliğe imzasını attı. II. Dünya Savaşı yıllarında faşizme ve nazizme karşı, kalemiyle savaş açtı. Tek parti... Read more

12-29-2010 02:20 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Biyolojinin Kültürel Tarihi - Zeki TEZ - Ana Fikri

Biyolojinin Kültürel Tarihi - Zeki TEZ - Ana Fikri

Yayınevi: Doruk Yayınları Basım Tarihi: Ağustos 2008 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Canlıların yaşamına dönük ilgimiz nerede başlar, nasıl sürer? Bu bilginin kaynağını vareden gerçekleri yeterince tanır mıyız? Yüzümüzü doğaya, yaşama alanlarına dönünce canlıların varlığını daha çok gözer, anlar ve sorgularız. Bu türden sorular da sık sık gelir bulur bizleri.Prof. Dr. Zeki Tez, Biyolojinin Kültürel Tarihi nde hem bu sorulara yanıtları, hem de canlıların... Read more

12-29-2010 02:01 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Beyaz Ölüm - Clive Cussler - Ana Fikri

Beyaz Ölüm - Clive Cussler - Ana Fikri

Yayınevi: Altın Kitaplar Basım Tarihi: Ağustos 2004 Kitap Türü: Roman / Edebiyat NUMA nın Özel Görevler Ekip Şefi Kurt Austin, çok özel bir görevle karşı karşıyadır. Pek çok insanın ölümü ve korkunç bir çevre felaketiyle sonuçlanabilecek olaylar zinciri, iki farklı grubun çatışmasıyla patlak verir. Radikal çevrecilerle Danimarka savaş gemisi arasında şiddetli bir çatışma çıkmıştır. Görünürde kararlı bir müdahale ile engellenebilecek bu olay, aslında bir... Read more

12-29-2010 01:50 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Gül Kül Oldu Bağdat ta - Cevdet Söztutan - Ana Fikri

Gül Kül Oldu Bağdat ta - Cevdet Söztutan - Ana Fikri

Yayınevi: Babıali Kültür Yayıncılık Basım Tarihi: Mayıs 2003 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Acıların şehridir Bağdat. Rahat yüzü görmez asırlarca... Bu nazenin şehre yapılan reva mıdır? Reva mıdır Binbir Gece Masalları nın şehrini yakıp yıkmak? Reva mıdır üstün bir medeniyet merkezini harap etmek? Reva mıdır bilgi ve hikmetin kalbini vurmak? Son Irak savaşı, acımasız bir şekilde çocuk, kadın, yaşlı demeden insanları perişan ettiği gibi tarih ve kültür... Read more

12-29-2010 01:40 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Eski Zaman Sözleri  - Metin Dikeç - Ana Fikri

Eski Zaman Sözleri - Metin Dikeç - Ana Fikri

Eski Zaman Sözleri - Metin Dikeç - Özeti, Eski Zaman Sözleri Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir Yayınevi: Kül Sanat Yayıncılık Basım Tarihi: Nisan 2008 Kitap Türü: Şiir / Edebiyat çal armonikamve kıvrıl tenha yaranda kalbimmetruk bir kent gibi uykuyadaha görmem.

12-29-2010 01:30 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Bidat, Hurafe Ve Batıl İnançlar - Mustafa Varlı - Ana Fikri

Bidat, Hurafe Ve Batıl İnançlar - Mustafa Varlı - Ana Fikri

Yayınevi: Ensar Neşriyat Basım Tarihi: Aralık 2008 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat İslâm tarihinin hemen her döneminde bid at, hurâfe ve bâtıl inançlarla mücadele konusu işlenmiş, ancak bu mücadele, bazen çok sert, bazen de çok müsamahakâr yöntemlerle yapıldığı için, beklenen sonucu verememiştir. Oysa bu konudaki mücadele, katılıktan olduğu kadar aşırı müsamahadan da uzak olmalıdır. Bunun için öncelikle dinin iyi öğretilmesi yolu seçilmeli ve bid at, hurâfe ve... Read more

12-29-2010 01:20 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Doktora Gidiyorum-Deniz in Günlüğü-5 - Kollektif - Ana Fikri

Doktora Gidiyorum-Deniz in Günlüğü-5 - Kollektif - Ana Fikri

Doktora Gidiyorum-Deniz in Günlüğü-5 - Kollektif - Özeti, Doktora Gidiyorum-Deniz in Günlüğü-5 Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir Yayınevi: Nurdan Yayınları Basım Tarihi: Eylül 2002 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat 3-4 yaş için Diğer "Kollektif" Kitapları:

12-29-2010 01:10 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Çıplak Kralın Terzileri - Kolektif - Ana Fikri

Çıplak Kralın Terzileri - Kolektif - Ana Fikri

Çıplak Kralın Terzileri - Kolektif - Özeti, Çıplak Kralın Terzileri Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir Yayınevi: Detay Yayınları Basım Tarihi: Aralık 2007 Kitap Türü: İetişim Fakültesi muhabirleri tarafından yapılan birbirinden ilginç ve çarpıcı 62 röportaj. Diğer "Kolektif" Kitapları:

12-29-2010 01:00 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Devletin Şamarını Yiyenler - Nevzad Sudi - Ana Fikri

Devletin Şamarını Yiyenler - Nevzad Sudi - Ana Fikri

Yayınevi: Siyah Beyaz Yayınevi Basım Tarihi: Mart 2008 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat 1945 yılında hiçbir eylemde bulunmamalarına rağmen Sansaryan Ham a götürülen dört gencin başından geçenler. "Milli Şef" döneminde yaşanan gözaltılar, Sansaryan Han ın "Parmaksız ı Varlık Vergisi, Tan matbaası olayı... 1945 Türkiye sinde gözyaşı, acı ve ölümü şimdi dört arkadaştan biri yazıyor. Diğerleri genç yaşta öldüler... Diğer... Read more

12-29-2010 00:50 - yazan Enesce son yazılan Mesajı göster
Duygusal Bir Katilin Günlüğü - Luis Sepulveda - Ana Fikri

Duygusal Bir Katilin Günlüğü - Luis Sepulveda - Ana Fikri

Yayınevi: Can Yayınları Basım Tarihi: Haziran 2002 Kitap Türü: Roman / Edebiyat Şilili yazar Spulveda, kara roman ın çarpıcı örneklerinden birini bu kitapla veriyor. Duygusal Bir Katilin Günlüğü nde yer alan iki küçük polisiye roman ya da iki uzun polisiye öykü, hem trajik hem de komik yanlarıyla Sepulveda okurları için tatlı bir sürpriz. İlk öyküde, kendinden çok genç bir kadına aşık olan bir kiralık katil, son derece duygusal olduğu için kurbanlarından birinin... Read more

12-29-2010 00:30 - yazan Enesce son yazılan Mesajı göster
Başlangıcından Günümüze Türkiye de Matbaa Basın ve - Alpay Kabacalı - Ana Fikri

Başlangıcından Günümüze Türkiye de Matbaa Basın ve - Alpay Kabacalı - Ana Fikri

Yayınevi: Literatür Yayınları Basım Tarihi: Eylül 2000 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat 18. yüzyıldaki Aydınlanma nın, 19. yüzyıl başındaki Sanayi Devrimi nin, 20. yüzyıldaki dev boyutlu bilimsel ve teknolojik atılımların "matbaa"ya dayandığı söylenebilir. Demokrasi, insan hakları gibi temel değerlerin de matbaa sayesinde yaygınlaşıp evrenselleştiği gözden uzak bulundurulmamalıdır.Uygarlığın hızla ve ivme kazanarak gelişmesine öncülük eden matbaa,... Read more

12-29-2010 00:20 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Hasan Sabbah Ve Alamut Öğretisi Tarihi Felsefesi - İsmail Kaygusuz - Ana Fikri

Hasan Sabbah Ve Alamut Öğretisi Tarihi Felsefesi - İsmail Kaygusuz - Ana Fikri

Hasan Sabbah Ve Alamut Öğretisi Tarihi Felsefesi - İsmail Kaygusuz - Özeti, Hasan Sabbah Ve Alamut Öğretisi Tarihi Felsefesi Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir Yayınevi: Su Yayınları Basım Tarihi: Şubat 2010 Kitap Türü: Araştırma - İnceleme / Araştırma - İnceleme Hasan Sabbah ın (1032-1124) Özgürlükçü, Barışçıl, eşitlik ve paylaşımcılık temelleri üzerine kurduğu Alamut Devleti, 167 yıl Hüküm sürmüştür. Alamut, Pamir den Güneydoğu Akdeniz kıyılarına... Read more

12-29-2010 00:10 - yazan Enesce son yazılan Mesajı göster
Duyguların Gizemli Ezgileri - Nazmiye Kanat Özkan - Ana Fikri

Duyguların Gizemli Ezgileri - Nazmiye Kanat Özkan - Ana Fikri

Yayınevi: Cinius Yayınları Basım Tarihi: Eylül 2009 Kitap Türü: Şiir / Edebiyat En son on bir yaşımda salkım söğütlerine sarılı çektirdiğim resmimÇocukluğumdan bana kalan tek hatıraydıYarınlara olan umutlarımSalkım söğütlerine takıldı kaldıSevgilerim vardı yüreğimdeO çocuksu ve gerçek tutkularımdıBaharda gelinlik giydirdiler kefen gibiÇocukluktan kadınlığa geçmenin acısıylaÖnce babama ve sonra otuz yaşındaki adama tutsaktıÖzgürlüğüm ve geleceğimBabam... Read more

12-29-2010 00:00 - yazan Enesce son yazılan Mesajı göster
Geleceğe Bakmak - 21. Yüzyıl İçin Katılımcı Ekonom - robin hahnel - Ana Fikri

Geleceğe Bakmak - 21. Yüzyıl İçin Katılımcı Ekonom - robin hahnel - Ana Fikri

Geleceğe Bakmak - 21. Yüzyıl İçin Katılımcı Ekonom - robin hahnel - Özeti, Geleceğe Bakmak - 21. Yüzyıl İçin Katılımcı Ekonom Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir Yayınevi: Ayrıntı Yayınları Basım Tarihi: Mayıs 1994 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Eskiden kaba Marksizmle özdeşleştirilen ekonomi, hayatı belirler tezini maalesef çok çeşitli toplum kesimleri kabullenir oldu artık. İlişkilerimiz, aşklarımız, bugünümüz, geleceğimiz, kısaca hayatlarımız... Read more

12-28-2010 23:50 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Gelmiş Bulundum - Seçme Şiirler - Edip Cansever - Ana Fikri

Gelmiş Bulundum - Seçme Şiirler - Edip Cansever - Ana Fikri

Gelmiş Bulundum - Seçme Şiirler - Edip Cansever - Özeti, Gelmiş Bulundum - Seçme Şiirler Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Basım Tarihi: Mart 2008 Kitap Türü: Şiir / Edebiyat Şiirler yazdım, kitaplar okudum Elime bir bardak aldım, onu yeniden oydum Derinlerde kaldım böyle bir zaman Kim bulmuş ki yerini, kim ne anlamış sanki mutluluktan Ey yağmur sonraları, loş bahçeler, akşam sefaları Söyleşin benimle biraz bir kere gelmiş... Read more

12-28-2010 23:30 - yazan Enesce son yazılan Mesajı göster
Duvarın Üstündeki Tilki - İlhan Selçuk - Ana Fikri

Duvarın Üstündeki Tilki - İlhan Selçuk - Ana Fikri

Yayınevi: Cumhuriyet Kitap Basım Tarihi: Haziran 2008 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Bir kadeh rakı içtiğim zaman Bir başka adam olurum O bir başka adam Bir kadeh rakı ister Bir kadını sevdiğim zaman Bir başka adam olurum O bir başka adam Bir kadın sevmek ister Bir kitap okuduğum zaman Bir başka adam olurum O bir başka adam Bir kitap okumak ister Bir yazı yazdığım zaman Bir başka adam olurum O bir başka adam Bir yazı yazmak ister Diğer "İlhan... Read more

12-28-2010 23:20 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Bir Garip Cindi Zümrüdüanka - Ali Teoman - Ana Fikri

Bir Garip Cindi Zümrüdüanka - Ali Teoman - Ana Fikri

Yayınevi: Sel Yayıncılık Basım Tarihi: Nisan 2005 Kitap Türü: Roman / Edebiyat Ali Teoman, yeni romanında gözüpek, amansız bir işe girişiyor: Dünya edebiyatının Karamazof Kardeşlerinden, Joyce un Ulysses inden, Thomas Bernhard ın romanlarından tanıdığı yüksek debili monolog lardan birini kuruyor Bir Garip Cindi Zümrüdüanka da. Dilin kemiğini kırıyor Ali Teoman, üslubun en bıçkın edasını kışkırtıyor. Bir Garip Cindi Zümrüdüanka, son yılların en "ağız... Read more

12-28-2010 22:50 - yazan alptraum son yazılan Mesajı göster
Gölge Çocuk - P. F. Thomese - Ana Fikri

Gölge Çocuk - P. F. Thomese - Ana Fikri

Yayınevi: Sel Yayıncılık Basım Tarihi: Ocak 2008 Kitap Türü: Roman / Edebiyat Birkaç haftalık kızı İsa`nın ölümüyle sarsılan P. F. Thomese için edebiyat ve dil artık öenmini yitirmiştir. Yıllardır en büyük teselli kaynağı olan Nabakov ve Flaubert`in romanlarına bile sığınamaz artık. Diline yeniden kavuşması için acının kalbine yolculuk etmesi gerekir. Orada hayatın anlamını ve anlamsızlığını bulur ve yekrar soluk almaya başlar. Gölge Çocuk`ta dilini... Read more

12-28-2010 22:40 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Çarpıtılan Devrim - Lev Troçki - Ana Fikri

Çarpıtılan Devrim - Lev Troçki - Ana Fikri

Yayınevi: Yazın Yayınları Basım Tarihi: Ekim 1997 Kitap Türü: Bu kitabın birinci bölümü, Ekim devriminin X. yıldönümü sırasında Parti ve Devrim Tarihi Enstitüsü ne yazdığım bir mektuptur. Kitabın ikinci bölümü, 1927 Haziran ve Ekim aylarında, yani Muhalefet ve Stalin hizbi arasındaki en şiddetli ideolojik mücadele döneminde, partinin en yüksek organları önünde yaptığım dört konuşmadan oluşuyor. Son yıllara ait belgelerden birçoğu arasından bu dört konuşmanın... Read more

12-28-2010 22:30 - yazan Enesce son yazılan Mesajı göster
Barbie - Hayvan Dostlarım - Kollektif - Ana Fikri

Barbie - Hayvan Dostlarım - Kollektif - Ana Fikri

Barbie - Hayvan Dostlarım - Kollektif - Özeti, Barbie - Hayvan Dostlarım Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir Yayınevi: Doğan Egmont Yayıncılık Basım Tarihi: Ocak 2000 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Hayvanlarla dost olmayı çok seviyorum. Bu kitapta size, en çok sevdiğim hayvanları tanıtacağım. Nibbles la dolaşmaya çıktığımız bir gün, kıvır kıvır tüyleri olan koyunların yanından geçtik. Diğer "Kollektif" Kitapları:

12-28-2010 22:20 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Dünya Bir Gölgeliktir - Fethi Naci - Ana Fikri

Dünya Bir Gölgeliktir - Fethi Naci - Ana Fikri

Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Basım Tarihi: Mayıs 2002 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat "Değirmen deresi bölük bölüktür İçerde ciğerim delik deliktir Dünya dedikleri bir gölgeliktir" Fethi Naci den okurlarına, yeni bir anılar demeti.. 75 yıllık onurlu bir yaşamdan "dönüp bakılınca" hatırlananlar; zamanın solduramadığı fotoğraf kareleri; zihne kazınmış yüzler... Mehmet Ali Aybar, Yaşar Kemal, Memet Fuat, Yılmaz Güney, Atila Ergür, Enver Aytekin,... Read more

12-28-2010 22:10 - yazan tasfirin77 son yazılan Mesajı göster
Gözyaşları Dünyası - Ahmed Özer - Ana Fikri

Gözyaşları Dünyası - Ahmed Özer - Ana Fikri

Yayınevi: Çağlayan Yayınları Basım Tarihi: Ocak 1997 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat Gökyaşları ruh inceliğinin şahitleridir. İnce insan, bağrını yakn gözyaşları ile yıkayan insandır. İçi sızlamayanlar, kirpiği ıslanmayanlar kem talih hoyratlardır. Bu incelik bir havari inceliği de değildir. Şecaat ve cesaret arz edeceği yerde, arslan gibi kükreyişler içinde, onu demirler, tunçlar kadar sert ve bükülmez bulursun. "İşte o en büyük devlet adamı Ömer, Peygamber... Read more

12-28-2010 22:00 - yazan Enesce son yazılan Mesajı göster
Kitap tanitimlari Tools