Rahmetli Recep Yazıcıoğlu Türk Usulü Başarı Yorumu

TÜRK USULÜ BAŞARI Murat UÇAR /İSTANBUL (CHA) Merkez Valisi Recep Yazıcıoğlu, katıldığı Türk Usulü Başarı konferansında başarı için halk katılımının yani imecenin şart olduğunu söyledi. Yazıcıoğlu, her gün skandallar yaşanan ...


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen beyza

  1. Alt 01-15-2008, 20:15 #1
    beyza Mesajlar: 2.053
    TÜRK USULÜ BAŞARI

    Murat UÇAR /İSTANBUL (CHA)

    Merkez Valisi Recep Yazıcıoğlu, katıldığı Türk Usulü Başarı konferansında başarı için halk katılımının yani imecenin şart olduğunu söyledi. Yazıcıoğlu, her gün skandallar yaşanan Türkiye’de skandalların artık olağan bir hal aldığını söyledi.


    Yazıcıoğlu, Dolmabahçe Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kitap Günleri Fuarı etkinlikleri çerçevesinde konuşan Yazıcıoğlu, “Fikirlerin açık olarak söylenmesi gerekir; fakat toplum olarak takiyyeci olmaya zorlanıyoruz.” cevabını verdi.

    Fert olarak içe kapanmanın toplum olarak da içe kapanmayı beraberinde getirdiğini söyleyen Yazıcıoğlu, her gün yeni bir skandal yaşanan Türkiye’de skandalların artık olağan bir hal aldığını ve Türk halkının şu anki durumunu “alışılmış çaresizlik” olarak nitelendirmenin mümkün olacağını söyledi.

    B-veritas bunu beğendi.
  2. Alt 01-28-2008, 17:34 #2
    B-veritas Mesajlar: 23
    eyw. saol ellerine sağlık

  3. Alt 01-28-2008, 19:23 #3
    Ziyaretci
    delice23 Mesajlar: n/a
    söyledikleri doğru ama doğru söyleyenler ya öldü yada öldürüldü

  4. Alt 01-30-2008, 04:56 #4
    Ziyaretci
    koaka Mesajlar: n/a
    abı elıne saglık

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.