Müslümana hakarette dozaj artıyor

Müslümana hakarette dozaj artıyor Murat ÇABAS Dinlerarası Diyalog ve Medeniyetler ittifakı gibi projelerle İslam dünyası uyutulmaya devam ederken, Batı dünyasından İslam dünyasına yönelik hakaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Hatta dozajı artarak ...


  1. Alt 04-15-2008, 13:56 #1
    Metin mete Mesajlar: 547
    Müslümana hakarette dozaj artıyor




    Murat ÇABAS

    Dinlerarası Diyalog ve Medeniyetler ittifakı gibi projelerle İslam dünyası uyutulmaya devam ederken, Batı dünyasından İslam dünyasına yönelik hakaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Hatta dozajı artarak devam ediyor.

    Ne hikmetse, madalyonun bir yüzünde hoşgörü, diyalog, ittifak diyenlerin madalyonun diğer ve gerçek yüzünde hakaret, işgal, tecavüz, katliam ve akla hayale gelmedik her türlü işkencenin arkasında olduğunu görüyoruz. Taviz veren ve taviz istenen hep İslam dünyası, bu kadar tavize rağmen bırakın geri adım atmayı şiddetini arttıran ise hep Batı Dünyası.

    Karikatür krizinden sonra İslam dünyasına ve Türk milletine karşı yeni bir hakaret daha eklendi. Bir şarkı yarışmasında hem Müslümanlara, hem de Türk milletine “hayvan” diyerek aşağılayan bir şarkı birinci seçildi ve ödüllendirildi.
    Şarkının en önemli yeri olan nakaratının tercümesi aynen şöyle:

    “Benim kültürüm, Müslüman kültürü gibi deli değil; Müslümanların hayvan olup olmadığını anlamak için doğa kitabına baktım; gördüm ki orada hayvanlarla Müslümanlar (Türkler) aynı. Böylece kafamdaki kuşkular dağıldı. Ne kadar kötü yapmış Hitler Yahudileri katlederken, Müslümanları pas geçmekle.”
    Burada “Müslümanlar” anlamında “Türkler” kelimesini kullanması gösteriyor ki, Batılıların gözünde, sen ne kadar “Avrupalı oldum” dersen de, Müslüman eşittir Türk’tür. Ayrıca sana hayvan, deli gibi hakaretlerde bulunuyorlar, bununla da yetinmeyip, tarihte yok olmadığın için de üzülüyorlar.

    Bu tür şarkılara birincilik ödülü verenler de aynı zamanda medeniyetler ittifakı, Dinlerarası diyalog gibi safsatalarla da seni uyutmaya devam ediyorlar.
    Bu hakaretin sözde Medeniyetler İttifakı projesini, geçtiğimiz yıl alınan bir kararla Türkiye ile birlikte organize eden İspanya’da olması oldukça dikkat çekici.

    Diğer önemli bir husus ise, bu organizasyonun İspanya’da nüfusunun yarısı Müslüman olan Ceuta kentinde yapılması. Böyle bir kentte yapılması provokasyon amaçlı yapıldığının ispatı. Bunu organize edenler yine karikatür krizinde olduğu gibi İslam dünyasını galeyana getirmeyi planlamışlar.
    Proje basit. İslam dünyasını ayağa kaldırıp, bu coğrafyada bulunan ve satın almış oldukları provokatörleri de kullanarak terör estirmek ve bunun suçunu İslam dünyasına atmak. Ne de olsa karışıklık olan ortamda yapılan terörist faaliyetler “kim vurdu”ya gider. Yapmayı planladıkları Haçlı işgaline de böylece zemin hazırlamış oluyorlar. Yakın bir geleceğe yatırım yapıyorlar.
    Başka bir ilginç nokta da şarkıyı söyleyen Los Polluelos adlı grubun elemanlarının, devletin maaşlı polisleri çıkması.

    Bu da devlet düzeyinde durumun ne noktada olduğunu, medeniyet ittifakı safsatalarıyla karşımıza dikilenlerin gerçek kimliklerinin ve hedeflerinin ne olduğunu, ifade özgürlüğünden, diyalogdan ne anladıklarını açık ve net olarak ortaya koymaktadır.

    İşte bu ve benzeri olaylar, yaşanılan tarih, Batı ile ittifakın mümkün olmayacağını göstermektedir.

    Prof. Dr. Haydar Baş Bey, şu tarihi tespiti yapmaktadır:

    “Ben, şu anda olan biten her şeyin, olayların, kesişen ve belirlenen olayların, düşüncelerin, ideallerin, ideolojilerin, inançların, kültürlerin, medeniyetlerin, aslında temelden beri, belki de Hz. Adem Safiyyullah Efendimizden bu tarafa var olan aralarındaki bir derin gerçeğin ortaya çıkması için fevkalade bir ispat olduğu kanaatindeyim. O halde biz deriz ki insanların savaş meydanlarında kullandıkları silahların gerçek manada sözcüsü o silahlar olmakla birlikte asıl savaşanlar kalpteki imanlar, medeniyetler, kültürler, insanlık idealleridir. Yani bugün savaşan bunlardır. Türk milletinin ona göre yerini alması, tavrını belirlemesi, hangi birliğin içinde olması gerektiğine karar vermesi lazımdır. Aksi takdirde kendi medeniyetiyle, kendi kültürüyle, kendi siyasetiyle barışmayan, buluşmayan dünya ile beraber olma Türk milletinin güneşte eriyen kar gibi erimesini beklemek, istemek gibi bir şey olur. Allah o tip davranan siyasilerimizi de ayıktırsın.”

  2. Alt 04-15-2008, 14:22 #2
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Murat caras a cevap:

    madalyon örnegi ile iki yüzü bir tarafi fiyalog diger tarafi katliam olarak eslestirmesi sanirim kasitli.Cünkü provakasyonlar asirlardan beri vardir peki bu durumu nasil diyalogla bagdastirabilir bu da komik bir gercek.Sarki sözlerine baktigimizda Bir kere bunlarin savasi sadece müslümanliga degilki ve bunu söyleyenlerde ayri bir olay.Avrupada farkettigim su ki islam ile müslüman kavramlarini birbirine karistiran insanlar var bununda basini ceken medya tabiki.Ama yine gördügüm egitimimden dolayi,Gelen nesil elestirici bir nesil üniversite ortaminda hocalar olsun ögrenciler olsun artik durumun farkinda ,en azindan sunu diyebiliyorlar bu amerikanin cikar amaci güttügü ve desteklendigi bir politika ve onun yandaslari olan medyada destek veriyor diyebiliyorlar

    Bugun hastaneye gittigim zaman basörtülü doktorlari görünce gururlaniyorum ayni sekilde üniversitede ve bunlar saygi ile karsilaniyor yani hep bize gösterilen yüz farkli ben bazen öyle haberler okuyorumki orada yasadigim halde ben yasamiyormuyum diyebiliyorum

    Abartmada, camur atmada üstümüze yok acikcasi

    Benim hala cözümleyemedigim ve sordugum sorular bu diyaloga karsi olanlar islamin karisik bir din olarak satildigini savunuyorlar hatta türkiyeyide kültürü ile sattigini savunuyorlar

    Ama türk kültürünü en iyi taniyacak yine arastiracak olanlardir

    Tür kültüründe hakikaten örnegin temizlik vardir sistematik bir gelisim vardir yine ayrintilara takilmak istemesemde bati kültürü ile ayni degildir ama yahudilere benzeyen bazi kültürler vardir(yahudilerin bizede olabilir ) yani bugun bakildiginda avrupada türklerin ve türkler gibi diger gelismekte olan ve gelisememis ülke vatandaslarin halini görünce kimi zaman üzülüyorum

    Neden türkler avrupada dil sorunu cekiyor veya türkler neden dünyadaki her ülkede bulunmaktadir batiya baktigimiz zamn batidan türkiyeye gidenler cok nadirdir hatta nadirden daha nadirdir
    Neden türkler almanya,avusturya,,hollanda,fransa,italya ve diger ülkelerde bulunmakta

    Az bir sayida degil bundan 20 sene öncesine kadar egitim merkezi acilamiyordu.Türk gencleri icin sadece kahveler vardi orada pisti oynanirdi bu gercek ama simdi camiler acilmakta egitim merkezleri bilim merkezleri sempozyumlari

    Bunlari göz ardi etmemk lazim

    Herkes kafadan birsey söylüyor ama yapilan hicbirsey yok en iyisi yapacagim demek yerine yaptim demek degilmi

    selametle

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.