Kürt Kadını ve İslamiyet

[QUOTE=mhmt;46739] Demek istediklerim kendi tevillerim değildir. Sizin aktardığınız makaleden sorular soruyorum, o kadar? -Makalede bahsi geçen Kürsitan neresi? -Dinor neresi? -12 Numaralı kaynağı tıklayın ve inceleyin, nasıl bir site? İslami ...


  1. Alt 07-04-2009, 01:51 #11
    Unnecessary Mesajlar: 726
    [QUOTE=mhmt;46739]Demek istediklerim kendi tevillerim değildir. Sizin aktardığınız makaleden sorular soruyorum, o kadar?
    -Makalede bahsi geçen Kürsitan neresi?
    -Dinor neresi?
    -12 Numaralı kaynağı tıklayın ve inceleyin, nasıl bir site?

    İslami siteden almış olmanız önemli değil. Mesela bu makalenin tamamı sosyalist bir sitede de mevcut.
    ...
    Kürt ya da Türk ya da Çerkez vs.. Müslüman ise kardeşizdir. Burada mühim olan, kardeşliktir. Lakin, bunu sağlanay bağ Din bağıdır. Ama makale, din bağını ırklar arası kardeşlik olarak göstermiyor. Kürt ırkının -kadınların- dine hizmetlerini yazıp, Kürdistan ile birliyor. Bu, dini kullanmaktır.
    Kürdistan demek, bölücülük demektir. Bu yüzden makaledeki oyuna dikkat çekmek istedim. Eğer bilmediğimiz bir yönü var ise ve siz biliyorsanız yazın, bizde yanlış düşünmemiş olalım. Yoksa da savunmamak lazım. Yazı, onaylanacak bir yazı değil.

    Ayrıca, makalede bahsi geçen isimler (ki ben çoğunu bilmiyordum), gerçekten İslam'A hizmet etmiş isimler ise, Allah razı olsun. Onların Ecri Allah katındadır.

    selametle..
    [/QUOT

    hasbinallah
    ama bak haklı olduğun nokta var bu her yerde var ama kürt kadını ve islamiyet derken Kürdistan diyor bende buraya takıldım!! ama siz kötü gördüğünüz için
    Ayrıca takva ehli bir çok alimin aslı kürt oluyor..
    ben burada ırk ayrımcılığı bilmem milliyetçilik ne işim olur
    Ayrıca bende sizin gibi dinoru bilmiyorum , nerden bileyim bende batıda büyüdüm
    öğrenirseniz banada söyleyin

  2. Alt 07-04-2009, 01:56 #12
    kipchak Mesajlar: 1.658
    Blog Başlıkları: 506
    Neyse konunun uzatılacak bir yanı yok Makaleyi siz yazmışcasına savunmanıza hiç gerek yok ilk okuduğunuzda dikkat etmemişsinizdir.
    Ayrıca Bildiği ilimle amel ederken onu, daha iyi anlayacak ince anlayış sahibi fakîhlere taşımak da, müslümanların vazifesidir... mhmt kardeşim olaya açıklık getirdiğine göre bizlere düşen paylaştığımız herşeyde daha dikkatli olmaktır vesselam.

    Konu kipchak tarafından (07-04-2009 Saat 18:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
  3. Alt 07-04-2009, 02:02 #13
    Unnecessary Mesajlar: 726
    Evet siyaset meydanı gibi tartışmaya hiç gerek yok çünkü kalıbımı basarım kişisel ne düşünüyorsanız hemfikiriz bunun sebebide Din ve Dinin gerekleri

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.