Mehmet Ali Aydınlar kimdir

Mehmet Ali Aydınlar kimdir   Konuyu açan: Yes Man   İlk Mesaj: 02-01-2012 (07:19)   Son Mesaj: 02-01-2012 (07:21)    Cevap: 1    Gösterim: 5595  

    02-01-2012

    Mehmet Ali Aydınlar kimdir

    Alt Kategori: Spor

    Mehmet Ali Aydınlar bir türk işadamı olarak acıbadem sağlık grubu başkanlığı yapmakta ve aynı zamanda Türkiye futbol federasyonunda başkanlık görevini yapmaktadır. Doğum yılı 1956 olup memleketi olan Arapgirde dünya ya gelmiştir.

    1981 yılında ilk işi sayılacak olan mali müşavirlik işine başlamıştır ve iş hayatı bundan sonra günümüze kadar gelecektir. Acıbadem hastanesi fazlasıyla spor kulüplerine sponsor olmaktadır ve Mehmet Ali aydınlar ın bunda katkısı büyüktürOrneğin sponsor olduğu Fenerbahçe bayan voleybol takımınıda çok kez başarıya ulaştırmıştır. Daha bununla da bitmiyor.

    Acıbadem üniversitesinde de aynı zamanda mütevelli heyeti başkanlığı yapıyor. Zamanında da bir çok dünyaca tanınan oyuncuların Türkiyeye gelmesine vesile olmuş ve ülkemizede katkısı bulunmuştur.

    Doğduğu yer olan memleketi Arapgirde Anadolu öğretmen lisesi yapımında yine katkısı olmuştur ve trafik kazasında kaybetmiş olduğu oğlu Ali Aydınlar ın ismini de bu okula vermiştir. 29 Haziran 2011 tarihinde 47. başkan seçilmiştir ve göreve geldiği anda ve Türkiyeyi şaşırtan şike operasyonuyla da gündeme damgasını vurmuş ve herkesin gözü ona çevrilmiştir. Tüm ilgili haberleride duyduğumuz bu kişi Mehmet Ali aydınlardır




    Latest 5 Biyografi





    Mehmet Ali Aydınlar kimdir Yorumları




      Permalink - Mesaj no 1  02-01-2012, 07:21

    → Mehmet Ali Aydınlar kimdir


    Mehmet ali Aydinlarin resimleri ve videosu

    Mehmet Ali Aydınlar kimdir

    Mehmet Ali Aydınlar kimdir

    Mehmet Ali Aydınlar kimdir

    Mehmet Ali Aydinlarin videosu

    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum