Selçok Tüzün (Selçok Tüzün Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Selçok Tüzün (Selçok Tüzün Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Yes Man   İlk Mesaj: 08-10-2011 (03:28)   Son Mesaj: 08-10-2011 (03:28)    Cevap: 0    Gösterim: 1518  

    08-10-2011

    Selçok Tüzün (Selçok Tüzün Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Is Dunyasi-Ekonomi


    1966 yılında Adana’da doğan Selçok Tüzün, Uludağ Universitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. 1994 yılında London Guildhall Universitesinde İşletme Diploması aldıktan sonra yine Londra’da bulunan Middlesex Universitesinde Pazarlama Yönetimi üzerine Master yaptı. Bir American Şirketinde Direkt satış yöneticiliği görevinde bulundu. Alman kökenli Linde Gaz A.Ş.’de Pazarlama Direktörlüğü yaptı. Aynı firmada Satınalma Direktörü olarak çalışmaktadır.


    Uluslararası raporlama sistemlerini' ERP sistemindeki dataları İş zekası programlarında analiz yapıp son kullanıcılara kadar indireyen sistemi Türkiye’de başarı ile gerçekleştirdi ve diğer ülkelere örnek oldu.' Satış ve' pazarlama alanındaki bu raporlama sistemini Satınalma bölümüne taşıyarak, strategic kararların hızlı alınması ve önemli miktarda tasarruflar yapılmasını sağladı.





    Latest 5 Biyografi





    Selçok Tüzün (Selçok Tüzün Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları