Kenan Şanlıer (Kenan Şanlıer Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Kenan Şanlıer (Kenan Şanlıer Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: biyografist   İlk Mesaj: 08-08-2011 (03:59)   Son Mesaj: 08-08-2011 (03:59)    Cevap: 0    Gösterim: 1280  

    08-08-2011

    Kenan Şanlıer (Kenan Şanlıer Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Basin-Yayin


    1949 yılında Erzincan'ın Refahiye İlçesi’nde doğdu, 1974 yılında İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Enstütüsü'nü bitirdi. Şanlıer gazetecilik mesleğine 1975 yılında Eskişehir Gazetesi'nde başladı. Sırasıyla ‘Yeni Haber' ve ‘Son Olay' gazetelerinde çalıştı.

    Hürriyet Haber Ajansı Eskişehir Büro şefliği görevinde de bulunan Şanlıer, Eskişehir Gazeteciler Cemiyi yönetim kurulu üyeliği de yaptı. Şanlıer, 1988 yılında Anadolu Üniversitesi'nde basın danışmanı olarak görev aldı. Aynı zamanda öğretim görevlisi olan Kenan Şanlıer bir süre Anadolu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini sürdürdü.

    Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğretim görevlisi olan Şanlıer, son olarak Anadolu Üniversitesi Basın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü görevini de yürütüyordu. Kenan Şanlıer Eskişehir Gelişim Vakfı (EGEV) ile Eskişehir Fotoğraf Sanatı Derneği’nin (EFSAD) de kurucu üyesiydi.




    Latest 5 Biyografi





    Kenan Şanlıer (Kenan Şanlıer Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları