A. Levent Ertekin (A. Levent Ertekin Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

A. Levent Ertekin (A. Levent Ertekin Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Abidinsener   İlk Mesaj: 06-14-2011 (19:10)   Son Mesaj: 06-14-2011 (19:10)    Cevap: 0    Gösterim: 886  

    06-14-2011

    A. Levent Ertekin (A. Levent Ertekin Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Egitim


    1961 yılında Tire'de doğdu. Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi mezunu olup psikolojik rehberlik ve danışmanlık alanında yüksek lisansını tamamladı. Uzun yıllar yurdun değişik yerlerinde öğretmenlik ve eğitim yöneticiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı. Çocuk edebiyatı ile başlayan yazarlık hayatı boyunca bir çok gazete ve dergide yüzlerce hikaye ve denemeleri yayınlandı.
    Yurtiçinde ve yurtdışında birçok konferans ve sempozyumda bildiriler sunan yazar, Türkiye Yazarlar Birliği ve Basın Konseyi üyesi olup, Küçükmenderes Özürlüler Derneği, Tire Kültür Sanat Çevre ve Turizm Derneği gibi sivil toplum örgütlerinin kurucu üyeliğini yaptı.
    Avrupa Birliği Projelerinde proje sorumlusu olarak yer alan yazar, öğretmenlik ve eğitim yönetimi alanında 30'nin üzerinde takdir, teşekkürün yanı sıra gazetecilik yaptığı yıllara ait 2 Türkiye röportaj dalı birinciliği,1 Cumhurbaşkanı özel ödülüne layık görüldü.
    Evli ve 2 çocuk babası olan yazarın yayınlanan 32 eserinden bazıları şunlar;





    Latest 5 Biyografi





    A. Levent Ertekin (A. Levent Ertekin Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları