Zafer Bozkaya (Zafer Bozkaya Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Zafer Bozkaya (Zafer Bozkaya Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: SURALTI   İlk Mesaj: 04-24-2011 (04:06)   Son Mesaj: 04-24-2011 (04:06)    Cevap: 0    Gösterim: 924  

    04-24-2011

    Zafer Bozkaya (Zafer Bozkaya Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Edebiyat


    Eskişehirde doğdu. Üniversite öğrenimi sırasında yoga ve meditasyon çalışmalarına başlayarak Uzakdoğu ve Hint felsefelerini uygulamalı olarak araştırmaya başladı. Bir şeyin tam olarak öğrenmek için yerinde görmek ve incelemek gerektiği düşüncesiyle 1986 yılında ilk kez Hindistan’a gitti. Bu gezi Hindistan’ a kara yolu ile gitmek isteyen birçok kişi için örnek oldu. Bugüne kadar bu yolun tamamını karayolu ile gitmek ve birçoğunda gene karayolundan dönmek şeklinde 28 kez katederek bu alanda önemli bir rekor kırdı. Ankara’dan Yeni Delhiye kadar yolda hiçbir yerde mola vermemek şartıyla karayolundan 4,5 günde ulaşarak başka bir rekor daha kırdı.
    Gezi çalışmalarını internet ortamına da taşıyan yazar, 2001 yılında hindistangezi.com adresinde bir web sitesi oluşturmuş ve bu site kısa zamanda konu ile ilgili' kişilerin başvurduğu en önemli kaynak haline gelmiştir.




    Latest 5 Biyografi





    Zafer Bozkaya (Zafer Bozkaya Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları