Yavuz Akgün (Yavuz Akgün Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Yavuz Akgün (Yavuz Akgün Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Yes Man   İlk Mesaj: 04-17-2011 (05:07)   Son Mesaj: 04-17-2011 (05:07)    Cevap: 0    Gösterim: 1221  

    04-17-2011

    Yavuz Akgün (Yavuz Akgün Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Is Dunyasi-Ekonomi


    1976 Ankara doğumludur. T.C. İstanbul Özel Kültür Koleji ve T.C. Abant İzzet Baysal Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü mezundur. İngilizce bilmekte olup, Rusça öğrenimine ise devam etmektedir.


    İş hayatına sırasıyla Ericsson Turkiye’de Lojistik ve Satınalma Bölümü’nde “Stajer” olarak başlamıştır. 2 aylık stajın sonucunda, aynı departmanda “Uzman”' ve' Personel ve İdari İşler Bölümü’nde “Yönetici” olarak görevde bulunmuştur.


    Daha sonra, Ege Bank A.Ş.’in Üst Düzey Yönetici Adayı sınavını kazanmış olup, 3 ay süren, “Management Trainee Eğitimini aldıktan sonra, Güneşli Şubesi’nde “Bireysel Pazarlama Yetkili Yardımcısı” görevinde bulunmuştur. 2 kez terfisi istenmesine karşın, bankanın T.M.S.F.’ye devir olması nedeniyle, Bank Kapital T.A.Ş. Beylikdüzü Şubesi’ne “Kurumsal Pazarlama Yetkilisi” olarak transfer olmuştur. İlgili bankanın da T.M.S.F.’ye devrinden, yani dışsal faktörlerin negatif etkisinden ötürü, bankacılık yaşantısına son vermiş olup, transfer olarak, Fransız Holdingi Accor Services Turkiye’ye, “İstanbul Bölge Satış Müdürü” olarak transfer olmuştur. Askerlik görevi nedeniyle ilgili kurumdan ayrılmış olup, asker dönüşünde 200 den fazla personeli olan bir üretici reklam firmasında, kurumsallaşma sürecinde “Genel Koordinatör”' olarak “ 5 sene”' aktif rol üstlenmiştir.


    2002 yılında, bir partinin Genel Secimlerde komple tüm reklamcılık hizmetini' “Outsoursing” (Dış Kaynak Kullanımı) yöntemi ile üstlenmiş olup, ilgili partinin Genel Başkanı ile bire bir çalışmıştır.


    2008 Mart ayında kurulan, Ekspres Metal Nakliye Reklam Danışmanlık ve San. Tic. Ltd. Şti’nin kurucusudur.


    2008-2009 Öğretim Döneminde, İstanbul'da özel bir üniversitenin Meslek Yüksek Okulu’nda, part time' "Öğretim Görevlisi" kadrosunda, her hafta 12 saat, Perşembe (8 saat) ve Cuma (4 saat) günleri, teorilerin yanında bir de uygulamaları da kapsayan bir anlatım ile toplamda 6 sınıfta, 152 (26+30+29+32+15+20) öğrenci ile buluşmaktadır.Onlara bir nevi mentorluk yapmaktadır.


    Şu anda, İhracat ve İthalat ve de Dış Ticaret Yönetimi derslerine girmekte olan Yavuz Akgün'e, gelecek dönem için, İnsan Kaynakları, Bankacılık ve Sigortacılık, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Risk Analizli Satış ve Pazarlama gibi reel sektörde geçerliliği olan dersler içinde teklifler' gelmektedir.


    İdari Organizasyon, Bankacılık ve Sigortacılık, Risk Analizli Satış-Pazarlama, İş Geliştirme, Müşteri İlişkileri, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ve Eğitim alanında deneyim sahibidir.


    Sayın Bülent Şenver’in ricası ve isteği üzerine www.turklider.org sitesi, “Sizin Odanız/Yavuz Akgün Gözüyle” kısmında deneyimlerini ve anılarını, üniversiteli gençler ile paylaşmakta ve de bir çok üniversitede (Kilis, Sivas, Gaziantep, Kocaeli gibi) konferanslar ile öğrenciler ile buluşmaktadır.''


    2002 yılında kurulan, Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın (www.tog.org.tr) kuruluşundan bugüne, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Betil’in yanında yer almıştır. Elinden geldiğince ilgili vakıfta halen aktif olmaya çalışmaktadır. Doğal Bağışçı statüsünde Kuruculardandır.


    T.C. M.E.B. % 100 Eğitime Destek Projesi” göstermiş olduğu özverili çalışmalarından ötürü, ilgili bakanlık tarafından, teşekkür belgesi ile ödüllendirilmiştir.


    “T.İŞ Bankası A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. ve Petrol Ofisi A.Ş.’nin yürüttüğü “POKART Projesi”ndeki emeğine ve yaratıcılığına istinaden, 12.01.2005 tarihinde, İş Kulelerde, Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Genel Müdürü Sayın Mustafa Su tarafından, teşekkür belgesi ile ödüllendirilmiştir.'


    Özel Kültür Koleji Mezunlar Derneği üyesi olup, Ataköy 9. Kısımda bulunan, Özel Kültür Koleji Mezunlar Derneği Lokali’nin de zaman zaman ziyaretçilerindendir. Ankara TED Koleji Mezunlar Derneği Tarabya Lokali’nde, her Salı gecesi düzenlenen, geleneksel yemek gününün de, katılımcıları arasındadır.


    Aktif hobbyleri arasında, tenis ve' plaj voleybolu oynamanın ve kayak sporu yapmanın ve de fidan dikmenin heyecanını yaşamak vardır.






    Latest 5 Biyografi





    Yavuz Akgün (Yavuz Akgün Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları