Yaşar Eren (Yaşar Eren Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Yaşar Eren (Yaşar Eren Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: SURALTI   İlk Mesaj: 04-17-2011 (03:23)   Son Mesaj: 04-17-2011 (03:23)    Cevap: 0    Gösterim: 1406  

    04-17-2011

    Yaşar Eren (Yaşar Eren Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Is Dunyasi-Ekonomi


    05 Ocak 1958 doğumlu olan Yaşar EREN, ANKARA Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Alt Yapı İnşaat Mühendisliği Bölümünü 1980 yılında bitirdikten sonra, kendisini farklı bir sektörde geliştirmeye karar vermiştir.


    Kendisi, Türkiye geneli İller bazında özel ve genel araştırma bilgilerine' sahip, uzman bir saha satış yöneticisidir.


    Türkiye geneli Bayi / Distribütör Teşkilatlarının örgütlenmesi, Swot analiz yönetimi, üst düzey yönetim, satış ve pazarlama teknikleri, satış yöneticiliği eğitimi, satış personel istihdamı ve eğitimleri, finans ve karlılık yönetimi, tahsilat takibi, K / A depolama ve stok yönetimi, rut organizasyonu, penetrasyon, tanzim ve teşhir, raporlama yöntemleri, ulusal ve yerel hipermarket / zincir mağazalar yönetimi, reklam ve tanıtım; Yaşar EREN’ in aralıksız 35 yılını vererek kendisinde profesyonellik yarattığı önemli konulardır.


    1975 yılında Ankara’da başlayan çalışma hayatındaki sektörel yelpazenin genişliği, sırasıyla; HAYAT ANSİKLOPEDİSİ, GROLIER INT. INC., MEYDAN-LAROUSSE, ANADOLU HAYAT, ITT, JTI, COCA-COLA, MALATYA PAZARI, GEZER ve DOĞAN SİGORTA, DOĞAN MEDYA GRUBU, RAQISH, KURAL GROUP Şirketlerindeki farklı SAHA SATIŞ YÖNETİCİLİĞİ deneyimleri, Yaşar EREN’ nin çok çeşitli alanlarda bilgi ve beceri sahibi olmasına neden olmuştur. Uzun yıllara dayanan etkin çalışmalarının doğal sonucu, çok önemli bilgi, tecrübe ve birikimleri ortaya çıkmıştır. Kendisi, bu bilgilerini, tecrübelerini ve birikimlerini kullanarak, ülkemiz genelindeki on binlerce üretici veya satıcı şirketlerimizi çok yakından ilgilendiren UYGULAMALI BAYİ ve DİSTRİBÜTÖR SATIŞ YÖNETİMİ ve UYGULAMALI BAYİ ve DİSTRİBÜTÖR SATIŞ TEMSİLCİLERİ EĞİTİMİ konulu ilk kez Türkiye genlinde kaynak olabilecek önemli 2 ayrı kitabı yazmaya karar vermesi ve yayınlanmasıyla birlikte,'bayiyonetimi.com WEB sitesinin de VAKIF mantığında kurulumunu üstlenerek, kitabındaki bilgilere ihtiyacı olan gençlere, ülke genelinde ışık tutması açısından da son derece mutluluk verici özel bir olayın gerçekleşmesine neden olmaktadır. Bu kitapların asıl okuyucu kitlesi olan bizler gibi birbirinden çok farklı, üretici / satıcı sektörlerde halen çalışmakta olan idealist saha satış yöneticilerinin gelişimleri için, elden düşürülemeyecek çok gerekli bir kaynak eser olabilmesidir.


    Yaşar EREN; analitik düşünebilen, seri kararlar verebilen, çözümler üretebilen, performans ve gelişim yönetimini gerçekleştirebilen, bilgiyi sürekli' paylaşabilen, zamanı doğru yönetebilen, değişimi her zaman destekleyen, girişimci ve takım ruhunu oluşturabilen, hiçbir zaman kendisiyle yetinmeyip, hep daha iyiye gitmek için kendini aşmaya çalışan bir kişilik yapısına sahip olarak, çalışma yaşamını bu özelliklerinin üzerine inşa etmeye devam etmektedir.'''''''





    Latest 5 Biyografi





    Yaşar Eren (Yaşar Eren Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları