Yrd. Doç. Dr. Tekin Akgeyik (Yrd. Doç. Dr. Tekin Akgeyik Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Yrd. Doç. Dr. Tekin Akgeyik (Yrd. Doç. Dr. Tekin Akgeyik Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: KaJmErAnNn   İlk Mesaj: 03-29-2011 (17:48)   Son Mesaj: 03-29-2011 (17:48)    Cevap: 0    Gösterim: 977  

    03-29-2011

    Yrd. Doç. Dr. Tekin Akgeyik (Yrd. Doç. Dr. Tekin Akgeyik Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Egitim


    1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesini birincilikle bitiren Tekin Akgeyik, Aynı Üniversitede İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Bilim Dalında lisans üstü eğitimini tamamladı. 1995/96 eğitim döneminde İsrail’de Kudüs Hebrew Üniversitesi’nde araştırmacı olarak bulundu ve “Post-Fordist Üretim Tarzı ve İnsan Kaynakları Yönetimi” konulu bir projeyi hazırladı. Ocak 1997’de “Yalın Üretim ve Endüstri İlişkileri” konulu tezi ile doktorasını tamamlayan Akgeyik, Şubat 2000 Tarihinde İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Bilim Dalına Yardımcı Doçent olarak' atandı.


    Halen İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde öğretim üyesi olan Yrd. Doç. Dr. Tekin Akgeyik’in Yalın Üretim ve Yalın Organizasyonlar, Toplam Kalite Yönetimi, Tam Zamanlı Üretim Modelleri, Takım Çalışması, Endüstri İlişkileri ile Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi konularında kitap ve makaleleri vardır.






    Latest 5 Biyografi





    Yrd. Doç. Dr. Tekin Akgeyik (Yrd. Doç. Dr. Tekin Akgeyik Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları