Taha Gökhan Arıkan (Taha Gökhan Arıkan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Taha Gökhan Arıkan (Taha Gökhan Arıkan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: KaJmErAnNn   İlk Mesaj: 03-27-2011 (05:17)   Son Mesaj: 03-27-2011 (05:17)    Cevap: 0    Gösterim: 1006  

    03-27-2011

    Taha Gökhan Arıkan (Taha Gökhan Arıkan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Magazin-Eglence


    Taha Gökhan Arıkan 9 Mayıs 1989'da Balıkesir-Bandırma'da dünyaya geldi. Lise eğitimini Konya Selçuklu Anadolu Lisesi'nde aldı. Ardından Üniversitede okumak için çok sevdiği İstanbul'a geldi. İstanbul'da deneyimli usta tiyatrocu Müjdat Gezen ile tanışma fırsatı bulan Taha Gökhan, Müjdat Gezen'in tavsiyeleri sayesinde oyunculuğa ilgi duymaya başladı.


    Ardından TRT-1 İpucu Kriminal programında ilk oyunculuk deneyimine başladı. Daha sonra Sabah Gazetesinde ve NR 1 Tv'de çeşitli ünlüler ile röportajlar gerçekleştirdi. Avea Patlican Genci oldu. Yine avea reklamlarında rol aldı.


    Stv - İki Alyans dizisinde akdeniz anemisi (talasemi) hastası olan Ferhat Dağcı isimli başrol karakterini canlandırdı. En son MinT Prodüksiyon Arka Sıradakiler dizisi ile tanındı.


    Taha Gökhan Arıkan şu an lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünde sürdürüyor. Bunun yanında Zeki Alasya, Altan Erkekli, Vahide Gördüm, Haluk Bilginer gibi usta oyuncular ile birlikte oyunculuk eğitimine de devam ediyor.






    Latest 5 Biyografi





    Taha Gökhan Arıkan (Taha Gökhan Arıkan Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları