Dr. Ramazan Demir (Dr. Ramazan Demir Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Dr. Ramazan Demir (Dr. Ramazan Demir Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Harezmi   İlk Mesaj: 03-08-2011 (03:03)   Son Mesaj: 03-08-2011 (03:03)    Cevap: 0    Gösterim: 1359  

    03-08-2011

    Dr. Ramazan Demir (Dr. Ramazan Demir Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Is Dunyasi-Ekonomi


    1972 doğumludur. Ankara Fen Lisesi ve Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunudur. Yöneylem Araştırmaları konusunda MIT, Sloan School of Management'dan doktora derecesi bulunmaktadır.


    ABD’de online reklam, kazanç yönetimi sistemleri ve seyahat değişimleri alanında faaliyet gösteren jet servis sağlayıcısı olan Sentient Jet’in operasyonlar ve kazanç grubunun kurucu yöneticiliğini yapmıştır.


    2005 -2009 arasında Yahoo!’da, Yahoo! Marketplace grubunun direktörlüğünü yürütmüştür.


    Dr. Ramazan Demir, Türk Telekom’a 2009 yılı Ekim ayında Strateji ve İş Geliştirme Başkanı olarak katılmıştır.


    Ramazan Demir’in Türk Telekom’da görevi devraldığı, Ocak 2006'dan beri Strateji ve İş Geliştirme Başkanı olan Tunç Yorulmaz ise 1 Kasım 2009 tarihi itibariyle Genel Müdür Özel Projeler Danışmanı görevini üstlenmiştir.


    Dr. Ramazan Demir, digital medya ve pazarlama, internet perakendeciliği, online reklamcılık, fiyatlandırma ve kazanç yönetimi sistemleri ve seyahat değişimleri, pazar yeri ekonomisi ve finansal sistemler alanlarında akademik birikimi ve iş deneyimi bulunmaktadır.






    Latest 5 Biyografi





    Dr. Ramazan Demir (Dr. Ramazan Demir Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları