Olgay Toy (Olgay Toy Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Olgay Toy (Olgay Toy Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Abidinsener   İlk Mesaj: 03-03-2011 (02:15)   Son Mesaj: 03-03-2011 (02:15)    Cevap: 0    Gösterim: 679  

    03-03-2011

    Olgay Toy (Olgay Toy Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Hukuk


    1984 Adana doğumludur. İlk okulu birleştirilmiş sınıfta okudu. Saimbeyli Lisesi'ni 100 üzerinden 100 puanla birincilikle bitirdi.
    İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası ilişkiler Bölümünü 16 yaşında iken kazandı. Bu bölümde okur iken İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuma hakkı kazandı. Çift üniversite mezunudur( Double major ).İki üniversiteyi de çok yüksek ortalamalar ile bitirmiştir. Marmara üniversitesi işletme anabilimdalı 'nda yüksek lisansını tamamlamıştır.Yurt dışında bir çok üniversite kabullüdür.
    'CCEB ( Council of Bars and'Law Societies'of'Europe) üyesi olup ileri düzeyde İngilizce bilgisine sahiptir.İş yaşamında uluslararası ticaret hukuku, uluslararası hukuk ve finans hukuku 'anlamında önemli çalışmalarda bulunmuştur.Şu anda özel sektörde çeşitli uluslararası firmalarda danışmanlık ve yönetici avukatlık yapmaktadır.




    Latest 5 Biyografi





    Olgay Toy (Olgay Toy Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları