Müge Gökdeniz (Müge Gökdeniz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Müge Gökdeniz (Müge Gökdeniz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Harezmi   İlk Mesaj: 01-12-2011 (13:07)   Son Mesaj: 01-12-2011 (13:07)    Cevap: 0    Gösterim: 991  

    01-12-2011

    Müge Gökdeniz (Müge Gökdeniz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Is Dunyasi-Ekonomi


    1977 İstanbul doğumlu Müge Gökdeniz, Marmara Üniversitesi Çalışma Ekonomisi mezunudur. Sonrasında, Yeditepe Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları Yönetimi ve Pazarlama Yönetimi dallarında Yüksek Lisans derecesini almıştır.


    2009 yılında Junior Chamber International (JCI)’a ile tanışmış; aday üye iken 2010 yılında Eskişehir’de gerçekleşen JCI Türkiye Genel Kurulu’na katılmış, 2010 yılı JCI Kış Zirvesi’nde JCI Presenter eğitimi almıştır. 2010 yılında Danimarka’da gerçekleşen JCI Avrupa Konferansı’na katılarak JCI Trainer olarak JCI üyesi olmuştur.


    Japonya’da yapılan 2010 JCI Dünya Kongresi’nde Türk Delegasyonu içinde üyesi olduğu Boğaziçi Şubesi’ni başarı ile temsil etmiştir. 2011 yılı Boğaziçi Şube Yönetim Kurulu’nda Sayman olarak görev almaktadır. Türkiye Eğitim Enstitüsü (TEE)’nün Certified Trainer eğitmenlerinden birisidir.


    İş hayatında, satış ve pazarlama alanında çeşitli uluslararası ve ulusal şirketlerde çalışmıştır. Şu an Finansbank A.Ş. bünyesinde Kurumsal Operasyon ve Dış Ticaret bölümünde görevini sürdürmektedir.


    JCI’da eğitmenlik kariyerinin henüz başında olmasına rağmen Finansbank A.Ş’de iş başı ve teknik eğitimler alanında iç eğitmenlik görevini başarı ile yerine getirmektedir.






    Latest 5 Biyografi





    Müge Gökdeniz (Müge Gökdeniz Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları