Mustafa Ali Fırtına (Mustafa Ali Fırtına Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Mustafa Ali Fırtına (Mustafa Ali Fırtına Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Abidinsener   İlk Mesaj: 01-11-2011 (13:16)   Son Mesaj: 01-11-2011 (13:16)    Cevap: 0    Gösterim: 1126  

    01-11-2011

    Mustafa Ali Fırtına (Mustafa Ali Fırtına Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Basin-Yayin


    1979 yılında halen yaşmakta olduğu ve kolay kolay vazgeçemeyeceği İzmir’in Ödemiş ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini tamamlayarak Üniversite eğitimi için Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümüne kayıt yaptırdı. Yurtdışı hayalleri için üniversite öğrenimini yarıda bırakmak zorunda kaldı.
    '
    Ödemiş’te faaliyet gösteren bir mefruşat şirketinde tezgâhtar olarak çalışma hayatına başladı. İşlerinin büyük çoğunluğu banka, resmi kurum ve belediyelerden oluşan kurumsal bir kimliğe sahip hukuk bürosunda 5 yılı aşkın bir süre icra kâtipliği ve büro yöneticiliği yaptı. Takip eden yıllarda toptan gıda pazarlaması sektörüne girerek, yurt çapında bilinen ve alanında bir numara olan bir markanın üretici şirketinde; satış elemanı, pazarlama müfettişliği, bölge müdürlüğü gibi görevlerde bulundu. Aynı zamanda Küçük Menderes Havzasına yayın yapmakta olan Radyo Remix isimli bölgenin en güçlü radyosunda hafta içi her gün kendi hazırladığı radyo programını sundu. Radyo Programı, yörenin en çok beğenilen ve dinlenen radyo programı seçildi. 10.000’ in üzerinde dinleyen mektubu aldı.
    '
    2004 yılında yayın hayatına başlayan Üç Eylül Gazetesinde köşe yazıları yazmaya başladı. 2005 yılı Mayıs ayında Alaşehir 2. Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı’na katıldı. Dağıtım sureti ile 6 ay Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı’na ve 6 ay gönüllü olarak Diyarbakır Lice 2. İç Güvenlik Tabur Komutanlığı’nda olmak üzere askerlik hizmetini tamamladı. Daha sonra Burhan Esen’ in kurucusu olduğu ve yörenin en eski gazetesi sıfatına sahip Cephe Gazetesi sayfalarında yazılarına yer verilmeye başlandı. 2008 Ağustos ayında eşi sınıf öğretmeni Sinem Hanımla evlendi.
    '
    2009 Yerel Seçimlerinde almış olduğu siyasi terbiye gereği kendisine sunulan ön sıra adaylıklarını kabul etmeyerek partisine destek amacı ile Cumhuriyet Halk Partisi’nden 14. sıra Ödemiş Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu. Yerel Seçimler öncesi gerçekleştirilen propaganda çalışmalarında aktif rol oynayarak, gerek konuşmaları gerekse saygılı tavırları ile Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu ve ilçe örgütü başta olmak üzere Ödemişli seçmenlerin büyük beğenisini topladı.
    2009 yılında İzmir İl Genel Meclisi tarafından Ödemiş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine hayırsever üye olarak seçildi. Her hafta aralıksız Ödemiş Kaymakamlığında ki vakıf toplantılarına katılarak, toplum yararı hedeflenen sosyal projelere her daim katkı koymaya özen göstermektedir. Birçok yazısı ulusal web sitelerinde de yer bulan Mustafa Ali FIRTINA halen özel sektörde faaliyet gösteren bir şirketin Muhasebe Müdürü olarak görev yapmakta olup, Cephe gazetelerindeki yazıları da aralıksız devam etmektedir.






    Latest 5 Biyografi





    Mustafa Ali Fırtına (Mustafa Ali Fırtına Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları