Mickey Spillane (Mickey Spillane Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Mickey Spillane (Mickey Spillane Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: KaJmErAnNn   İlk Mesaj: 12-28-2010 (00:36)   Son Mesaj: 12-28-2010 (00:36)    Cevap: 0    Gösterim: 649  

    12-28-2010

    Mickey Spillane (Mickey Spillane Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Edebiyat


    Tüm dünyada milyonlarca okuyucusu bulunan “Dedektif Mike Hammer” romanlarının yaratıcısı Mickey Spillane, 88 yaşında yaşama veda etti.'
    '
    Mickey Spillane’in ölüm haberi, doğduğu kent olan Murrells Inlet’teki Goldfinch Cenazeevi yetkilisi Brad Stephens tarafından doğrulandı, ancak ölümü hakkında daha ayrıntılı bilgi verilmedi.
    İlk Dedektif Mike Hammer romanı, ‘I, The Jury’ yi (Tek Jüri Benim) 1946 yılında yazan Spillane’in daha sonra yazdığı 12 Mike Hammer romanı 100 milyon satarak zirveye oturdu.


    ‘Killing Man’ (Öldüren Adam), ‘Girl Hunters’ (Kız Avcıları) ve ‘One Lonely Night’ (Yalnız Bir Gece), Spillane’in en çok satan Mike Hammer serisi romanları arasında yer aldı.


    Aralarında ‘Kiss me’ (Öp Beni), ‘Deadly’ (Ölümcül) ve ‘The Girl Hunters’ın da (Kız Avcıları) bulunduğu pek çok romanı film haline getirilen Spillane’in pek çok Mike Hammer öyküsü de televizyon dizilerine uyarlandı.






    Latest 5 Biyografi





    Mickey Spillane (Mickey Spillane Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları