Linda Di Carlo (Linda Di Carlo Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Linda Di Carlo (Linda Di Carlo Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: SURALTI   İlk Mesaj: 12-12-2010 (20:49)   Son Mesaj: 12-12-2010 (20:49)    Cevap: 0    Gösterim: 780  

    12-12-2010

    Linda Di Carlo (Linda Di Carlo Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Sanat


    1988 yılında Perugia F.Morlacchi Konservatuvarı Piyano bölümünden yüksek başarı ve birincilikle Salvatorella Coggi denetiminde mezun oldu. Ayrıca 2000 yılında parlak bir şekilde klavsen üzerine Annalisa Martellaile çalışarak diploma aldı.
    '
    1984'ten beri hem İtalya'da hem de yurtdışında solist olarak çeşitli oda müziği konserlerinde yer almakta. Rio de Janeiro İtalyan Kültür Merkezi,Tunus ve Madrid, Belo Horizonte Kültür Sanat Merkezi'nde, El Monte di Siviglia Dayanışma Derneği, Osaka (Izuminomori Hall), Tokyo ve son olarak Woroclaw, Varşova'da Quintetto Bottesini ile çeşitli konserler verdi.
    Oda Müziği adına pek çok büyük yetenekli müzisyenle çalıştı ve' Pavel Barman, Ciro Scarponi, Alessandro Carbonare, Cremona Quarteti, Bernini Quarteti, Fonè Quarteti, mezzosoprano Marina Comparato ve bas Stefano Rinaldi Miliani ile birçok konser verdi.


    1999 yılından beri devamlı olarak Richard Stolzman ile çalışan sanatçı, Uluslararası Campus Sermoneta Müzik Festivali'nde asistanlık yaptı ve 2002-2003 Pontino Festivali'nde (trio Bruno Giuranna ile) 2004-2005 (Fonè Quarteti ile) ve 2006 yılında Monastier Müzik Derneği'nde çeşitli resitaller verdi.


    Ayrıca çeşitli kurs ve masterclass'larda piyanist olarak yer alarak Ciro Scarponi, Alessandro Carbonare, Giuseppe Garbarino, Vincenzo Maritozzi, Lean Marie Londeix, Lajos Kozma, Carmen Gonzales, Bice Antonioni gibi müzisyenlere eşlik etti.
    '
    Klavsen sanatçısı ve Perugia solistleri'nin sosyal dayanışma Oda Orkestrası'nda piyanist,İtalya'nın Foggia şehrinde U.Giordano Konservatuvarı'nda opera-şan sınıfına piyano eşlikçisi olarak görev yapmaktadır.




    Latest 5 Biyografi





    Linda Di Carlo (Linda Di Carlo Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları