Kadri Çelik (Kadri Çelik Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Kadri Çelik (Kadri Çelik Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Yes Man   İlk Mesaj: 12-08-2010 (19:03)   Son Mesaj: 12-08-2010 (19:03)    Cevap: 0    Gösterim: 1458  

    12-08-2010

    Kadri Çelik (Kadri Çelik Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Organize Suclar


    Kod adı Ape Hüseyin. 1986'da TSK'da asteğmen olarak görev yaparken Mardin'in Dargeçit ilçesinden PKK Terör Örgütüne katıldı. Örgüt içinde silahlı faaliyetlerde bulundu.


    Dağlıca'daki askerî birliğe yönelik saldırı emrinin onun tarafından verildiği belirlendi. Korumalığını Rusya vatandaşı ‘Şevger' kod adlı bir PKK'lı yapıyor. Özel kuvvetler olarak bilinen ve şehirlerde bombalı eylem yapmak amacıyla kurulan birimin de kurucularından. Murat Karayılan ve Feyman Hüseyin'e yakın bir isim olarak biliniyor.


    Çelik'in bugüne kadar çok sayıdaki kanlı eylemin de faili olduğu belirtiliyor. Ordudan kaçarken askeriyeye ait önemli kozmik bilgileri çaldı. Bu bilgilerle örgütün işini kolaylaştırdı.


    Kandil, Tel-Aviv, Ürdün, Güney Kıbrıs gibi yerlere giderek istihbarat birimleriyle kolayca irtibat kuran Çelik'in Ergenekon sanığı emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'le sık sık görüştüğü belirtiliyor. Pakraduni olan Çelik, Ergenekoncu kanadın önemli isimlerinden.






    Latest 5 Biyografi





    Kadri Çelik (Kadri Çelik Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları