İsmail Sezen (İsmail Sezen Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

İsmail Sezen (İsmail Sezen Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Harezmi   İlk Mesaj: 11-30-2010 (03:08)   Son Mesaj: 11-30-2010 (03:08)    Cevap: 0    Gösterim: 678  

    11-30-2010

    İsmail Sezen (İsmail Sezen Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Sanat


    1971 Doğumlu türk bestecimiz. Hayatını hiç düşünmeksizin ne pahasına olursa olsun aklını müziğe vermiş, ayağına acı veren ayakkabıdan ilham alan hocamız,ağabeyimiz Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Kompozisyon ve Orkestra şefliği Bölümünden 2000 yılında mezun olmuştur.


    Büyük besteci Prof. Muammer SUN'un öğrencisidir. Genç Besteciler Yarışmasında, yine kendi kadar büyük bir eser olan "Gökkuşağından Renkler" bestesiyle 3.lük hakkıyla ödüllendirilmiştir.


    Bestelerindeki inanç ve kabullendirme duygusu,kendine özgü stili ile daha fazla başarı inandığımız insan: İsmail SEZEN ve o müzik anlayışı bakımından iç karartıcı müzikler yerine, anadolu ezgileriyle harmanlanmış müzikleri genellikle tercih ediyor. Bestecimiz şu adna Med-Cezir adlı beste çalışmalarında olup, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Teori ve Solfej hocalığına devam etmektedir.






    Latest 5 Biyografi





    İsmail Sezen (İsmail Sezen Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları