İkbal Gürpınar (İkbal Gürpınar Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

İkbal Gürpınar (İkbal Gürpınar Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: eyvallah   İlk Mesaj: 11-26-2010 (02:07)   Son Mesaj: 11-26-2010 (02:07)    Cevap: 0    Gösterim: 1135  

    11-26-2010

    İkbal Gürpınar (İkbal Gürpınar Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Basin-Yayin


    1969 Yılında Kırıkkale'de doğmuştur.Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İş İdaresi Bölümü'nde 1 yıl okuduktan sonra 1990 da girdiği Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden 1994 yılında mezun oldu.


    Üniversitenin ilk yılından itibaren çalışmaya başladı.Okul içinde açılan sınavı kazanarak Rıfat Aras hocam sayesinde spikerliğe başladı. Sayısız organizasyonda gönüllü sunuculuk,belediye Hastanesi'nde gönüllü hemşirelik yaptı. Bu arada Libya Kültür'deki kursa katılarak makrome eğitimi aldı. 1992'de Türkiye polis Radyosu'na spiker olarak başladı. 1994-95 te Trt'de 25.Saat isimli programla televizyona adım atmış oldu. Daha öncesinde bir boya firmasının Yedi Renk isimli televizyon projesinde' ve Anadolu Üniversitesi'nde çekilen makarna programında görev almıştı ama gerçek manada televizyonculuğa Rahmetli Ali Atakul'un prodüktörlüğünü yaptığı 25.Saat'le başladı


    1995-97 Arasında çeşitli kozmetik firmalarında organizasyon yöneticiliği yapıp,binlerce kişiye motivasyon ve pazarlama teknikleri dersleri verdi.


    Ardından Ortadoğu Amme İdaresi'nde ithalat ihracat elemanı sertifika programına katılıp bitirdi.Kısa bir süre restoran zincirleri kuran bir firmada Halkla' İlişkiler ve Francihising müdürlüğü yaptı.


    1997 de yine televizyon sunuculuğuna döndü.


    2001 Yılında' tam yurtdışına yerleşme kararı almışken Samanyolu televizyonundan aldığım teklifi değerlendirip' çalışmaya başladı.


    Şu an çeşitli televizyon programlarında yer almaktadır.






    Latest 5 Biyografi





    İkbal Gürpınar (İkbal Gürpınar Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları