İbrahim Sadri (İbrahim Sadri Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

İbrahim Sadri (İbrahim Sadri Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: biyografist   İlk Mesaj: 11-24-2010 (23:11)   Son Mesaj: 11-24-2010 (23:11)    Cevap: 0    Gösterim: 1091  

    11-24-2010

    İbrahim Sadri (İbrahim Sadri Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Edebiyat


    1963 yılında İstanbul'da doğan İbrahim Sadri, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. İstanbul Üniversitesi işletme Fakültesi'nde okuduktan sonra, yedi yıl tiyatroyla uğraştı. Turnelere çıkarak, Anadolu'yu yakından tanıma imkanı buldu. Çeşitli gazete ve dergilerde yazı ve şiirleri yayımlandı. Radyo ve televizyonlarda programcılık ve sunuculuk yaptı. Halen bir özel televizyonda program yapmaktadır. Şiir ve tiyatro kasetleri de bulunan şairin, şiir kitaplari da mevcuttur.


    "Adam Gibi" İbrahim Sadri'nin 1988'den beri devam ettirdiği şiir-kaset serüveninin altıncısı ve kendinden en çok söz ettireni oldu. Aslında kendini bir şair gibi görmediğini ama şiirlerinin olduğunu ve bu şiirlerini yıllardır okuduğunu söylüyor. Kendisinin iyi bir şiir okuyucusu olduğunu belirtiyor. Eski kasetlerinde de bulunan 'fondaki müzik', 'Adam Gibi'de oldukça fonksiyonel olarak yer alıyor.






    Latest 5 Biyografi





    İbrahim Sadri (İbrahim Sadri Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları