Hüseyin Gülsün (Hüseyin Gülsün Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Hüseyin Gülsün (Hüseyin Gülsün Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: eyvallah   İlk Mesaj: 11-23-2010 (20:12)   Son Mesaj: 11-23-2010 (20:12)    Cevap: 0    Gösterim: 1223  

    11-23-2010

    Hüseyin Gülsün (Hüseyin Gülsün Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Devlet-Siyaset


    Hüseyin Gülsün, 5 Mart 1957'de Tokat Zile'de doğdu. Babasının adı Salih, annesinin adı Fadik'tir.


    Teknik Öğretmen; Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine-Resim Konstrüksiyon Bölümü'nü bitirdi. Türkiye Zirai Donatım Kurumu'nda teknisyen olarak çalıştı. Öz Donat-İş Sendikası Genel Başkanlığı görevinde bulundu.


    Anadolu Gıda Sanayi Vardiya Amiri, İskitler Endüstri Meslek Lisesi Öğretmeni, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdür Yardımcısı, TÜBİTAK Yayın İşleri Müdürü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel Müdürü ve Personel ve Eğitim Daire Başkanı, İSKİ Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı, Başbakanlık Danışmanı, TBMM Destek Hizmetleri Daire Başkanı olarak görev yaptı. Sivil toplum örgütlerinde başkanlık ve yöneticilik görevlerinde bulundu.


    Orta düzeyde İngilizce ve Fransızca bilen Gülsün, evli ve 4 çocuk babasıdır. 22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde AKP'den' Tokat milletvekili seçilmiştir.






    Latest 5 Biyografi





    Hüseyin Gülsün (Hüseyin Gülsün Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları