Dr. Hayrettin Gümüşdağ (Dr. Hayrettin Gümüşdağ Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Dr. Hayrettin Gümüşdağ (Dr. Hayrettin Gümüşdağ Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: KaJmErAnNn   İlk Mesaj: 11-21-2010 (03:08)   Son Mesaj: 11-21-2010 (03:08)    Cevap: 0    Gösterim: 929  

    11-21-2010

    Dr. Hayrettin Gümüşdağ (Dr. Hayrettin Gümüşdağ Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Spor


    Hayrettin Gümüşdağ 1965 Ankara doğumlu olup, ODTÜ İstatistik Bölümü Lisans yine ODTÜ Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Yüksek Lisans ve Doktora eğitimini tamamladı.


    Futbolda Antrenman Bilimleri ve Egzersiz Fizyolojisi üzerine pek çok yayımları bulunmaktadır. DPT"de 7 yıla yakın görev alan Gümüşdağ aynı zamanda Akademik çalışmalarıyla birlikte Öğretim Görevlisi olarakta çalıştı.


    Üniversite Milli Takımında da görev yapan, aynı zamanda Türkiye 2. ve 3. liglerinde uzun yıllar profesyonel futbol oynayan Dr.Gümüşdağ Gençlerbirliği, Denizlispor, Boluspor, Petrolofisi, şekerspor, Göztepe, Yimpaş Yozgatspor, Şekerspor, Türk Telekom, Çanakkale Dardanelspor, Karşıyaka gibi pek çok Super lig ve 1.lig takımlarında antrenör ve Teknik direktör olarak defalarca görev yaptı. Dört dil bilen Gümüşdağ halen bekar olarak Ankara da yaşamaktadır.






    Latest 5 Biyografi





    Dr. Hayrettin Gümüşdağ (Dr. Hayrettin Gümüşdağ Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları