Haşmet Babaoğlu (Haşmet Babaoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Haşmet Babaoğlu (Haşmet Babaoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: eyvallah   İlk Mesaj: 11-21-2010 (03:07)   Son Mesaj: 05-08-2011 (15:27)    Cevap: 1    Gösterim: 1129  

    11-21-2010

    Haşmet Babaoğlu (Haşmet Babaoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Basin-Yayin


    01 Ocak 1955 yılında Bursa'da doğdu. İstanbul'da Anadolu yakasında çocukluk ve gençlik, Avrupa yakasında ise olgunluk çağını yaşadı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Aynı üniversitede Siyaset Sosyolojisi yüksek lisansı yaptı.


    Gazeteciliğe Nokta dergisinde başladı. İlk futbol yazılarını ise' Yeni Yüzyıl Gazetesinde yazdı. Haşmet Babaoğlu çeşitli dergilerde, gazetelerde editörlük yaptı ve köşe yazarlığına Sabah Gazetesinde başladı ve' halen devam etmektedir.


    Köşe yazarlığının yanı sıra NTV'de yayınlanan "90 Dakika" programında' spor yorumculuğu yapmıştır. ATV'de yayınlanan "Yaşamdan Dakikalar" adlı söyleşi programında' yorumculuk yapmaktadir.


    'Herkes Birbirine Sevgi Herkese Karşı (1998), Bekle Beni Gelmeyeceğim (2001), Rüyalarını Ver Bana (2003) ve Haydi Kıralım Hayallerimizi (2004) adlı kitapları bulunmaktadır.





    Latest 5 Biyografi





    Haşmet Babaoğlu (Haşmet Babaoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları




      Permalink - Mesaj no 1  05-08-2011, 15:27

    --->: Haşmet Babaoğlu (Haşmet Babaoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)


    ben şarkışla'da maliye ikinci sınıf öğrencisiyim sizin yazılarınızı beğenerek okuyorum yüzünüzdeki o tebbesüm yeter yazınızı okumaya.Dün verdiğiniz demeç beni çok üzdü .Ben Kars'lıyım ucubelerinden hatırlarsınız .benim küçüklükten beri bir hayalim var rahibe olmak ama sorun da benim müslüman olmam .Geçenlerde istanbul'a ablamlara gittim ablama ben hiç bir zaman evlenmiyecem demiştim,ablam anne olmayacan mı? demişti ,benim anne olmama gerek yok yeğenlerim var demiştim .Ama çok zorlanırsam evlatlık alırım demiştim oda elin çocuğu demişti .Şimdi bir bocalama içine düştüm .Ya sonra ardıma bakarak keşke dersem diye .Sizin için daha geç değil bir kız babası olursunuz yanlız bunun için biraz cesaret ister.Acaba hayallerinin gemisine mi?binmek .Yoksa tabiyat kurallarına mı? uymak .Yoksa sinir bozucu sorular mı? bilinmez.İnşallah okursunuz iyi günler...
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci