Ferhat Kalender (Ferhat Kalender Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Ferhat Kalender (Ferhat Kalender Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: SURALTI   İlk Mesaj: 11-05-2010 (22:16)   Son Mesaj: 11-05-2010 (22:16)    Cevap: 0    Gösterim: 1248  

    11-05-2010

    Ferhat Kalender (Ferhat Kalender Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Edebiyat


    1966 yılında Trabzon/ Vakfıkebir'de doğdu. İlköğretim ve liseyi Samsun'da Tamamladı. 1992 yılında, Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Tarih bölümünü bitirdi.

    Diyarbakır, Elazığ ve Samsun'da değişik liselerde görev yaptı. Üniversite döneminde ulusal çapta yayınlanan Gelecek Dergisi'nin yayın danışmanlığını yürüttü. "Taş Çocukları" adıyla üniversite gençlik dergisini çıkarttı. Halen Samsun'da yayınlanan ve ulusal yayın olan kültür dergisi Yolcu'nun genel yayın yönetmenliğini yürütmektedir. Samsun'da kente özgü yayın yapan "Kent Kültürü" Dergisi'nin editörlüğünü yürütmektedir.

    Bir çok ulusal dergide alanıyla ilgili makale çalışmaları, öykü ve denemeleri yayınlandı. "Morgun Son Delikanlısı" isimli öykü ve denemeler içeren bir kitabı bulunmakta olup " Yalanım yok Ben Bir Öyküyüm" isimli öykü kitabı üzerinde çalışmalarını sürdürmektedir.




    Latest 5 Biyografi





    Ferhat Kalender (Ferhat Kalender Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları