Fatma Ceren Necipoğlu (Fatma Ceren Necipoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Fatma Ceren Necipoğlu (Fatma Ceren Necipoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: eyvallah   İlk Mesaj: 11-03-2010 (03:42)   Son Mesaj: 11-03-2010 (03:42)    Cevap: 0    Gösterim: 948  

    11-03-2010

    Fatma Ceren Necipoğlu (Fatma Ceren Necipoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Sanat


    Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü öğretim görevlisi Fatma Ceren Necipoğlu 1984 yılında İstanbul Pendik Merkez İlkokulu’ndan mezun olduktan sonra İstanbul Alman Lisesi Orta kısmı ve İstanbul Belediye Konservatuvarı Yarı Zamanlı Arp Bölümü Hazırlık Devresi, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı Arp Bölümü İlk Devresinde eğitim gördü.

    İstanbul Alman Lisesi ile İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı Arp Bölümü Orta Devresini bitiren Fatma Ceren Necipoğlu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı Arp Bölümü İleri Devresi ile Boğaziçi Üniversitesi Mütercim-Tercümanlık Bölümü’nde eğitimini tamamladıktan sonra yüksek lisansını Louisiana Devlet Üniversitesi Müzik Fakültesi Arp Sanat Dalı ve Indiana Üniversitesi Müzik Fakültesi Arp Sanat Dalı’nda yaptı.

    Fransızca, İngilizce ve Almanca bilen Necipoğlu, Socrates Erasmus Programı Bölüm Koordinatör Asistanlığı görevinde de bulunuyor. Piyona ve arp eğitmeni olan Necipoğlu 60’ın üzerinde konser verdi.

    Birçok projede imzası bulunan Necipoğlu çok sayıda burs ve ödül aldı.

    Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası’nın da konserlerine çıkan Eskişehir Fatma Ceren Necipoğlu’nun 2001 yılından buyana Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarında öğretim görevlisi olarak arp ve piyano eğitimi verdiği kaydedildi.2009 yılı uçak kazasında hayatını kaybetmiştir.




    Latest 5 Biyografi





    Fatma Ceren Necipoğlu (Fatma Ceren Necipoğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları