Eda Gökduman (Eda Gökduman Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Eda Gökduman (Eda Gökduman Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Abidinsener   İlk Mesaj: 10-26-2010 (17:37)   Son Mesaj: 10-26-2010 (17:37)    Cevap: 0    Gösterim: 911  

    10-26-2010

    Eda Gökduman (Eda Gökduman Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Bilim-Teknoloji


    1980 İstanbul doğumludur. 19 Mayıs Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünden EVLİLİK DOYUMU VE SOSYAL MÜBADELE KURAMI tezi ile mezun olmuştur.


    Çalışma hayatı boyunca psikiyatristlerle birlikte çocuk, ergen ve yetişkin ruh sağlığı alanında klinik çalışmalar yürütmüş olup aile ve evlilik terapisi alanında bir çok aileye danışmanlık vermiştir.' Özel Meralcan Koleji, Zeynep Abla Anaokulları,' Neş’ e Erberk Joyfull House Yetenek Geliştirme Merkezi ve daha bir çok anaokulunda, diyaliz merkezlerinde, Arkas Holding/ İzmir, Hürriyet Gazetesi/İzmir, Hugo Boss/ İzmir, Özel Tüp Bebek merkezleri, Psikodinami Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı merkezinde , Hasan Özkan Çocuk Hastalıkları Dal Merkezine danışman psikolog olarak hizmet vermiştir.


    İzmir Özel Altınordu Hastanesi’de psikolog olarak görev yapmış olup' 2007 yılında kendine ait muayenehanesinde çocuk, ergen' ve yetişkinlere psikolojik destek vermiştir. Şu an Yeni İsviçre Hastanesi’ nin psikoloğu olarak görev yapmakta olup'' Çocuk ve' Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları tanı ve tedavi merkezinde Uzm Dr GÖKÇE KÜÇÜKYAZICI ile birlikte' çocuk , ergen ve ailelerine psikolojik destek vermektedir.






    Latest 5 Biyografi





    Eda Gökduman (Eda Gökduman Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları