Cahit Bağcı (Cahit Bağcı Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Cahit Bağcı (Cahit Bağcı Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: KaJmErAnNn   İlk Mesaj: 10-19-2010 (18:57)   Son Mesaj: 10-19-2010 (18:57)    Cevap: 0    Gösterim: 1321  

    10-19-2010

    Cahit Bağcı (Cahit Bağcı Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Devlet-Siyaset


    Cahit Bağcı, 25 Haziran 1964'te Çorum Osmancık'ta doğdu. Babasının adı Ömer, annesinin adı Fatma'dır.


    Sosyolog; Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nü bitirdi. Yüksek lisansını ODTÜ Sosyoloji Bölümü'nde, doktorasını İngiltere'de Manchester Üniversitesi'nde tamamladı.


    1988'de DPT Sosyal Planlama Başkanlığı Uluslararası Teknik İşbirliği sektöründe çalışmaya başladı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde araştırma görevlisi oldu. İngiltere'de Manchester Üniversitesi Türk Öğrenci Derneğini kurdu ve Genel Sekreter ve Muhasiplik yaptı.


    İngiltere Türk Öğrenci Dernekleri Federasyonu Üyesi oldu. YYÜ Sosyoloji Bölümü'nde Yardımcı Doçent ve Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yaptı.


    Van İli Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri İzleme Kurulu Üyesi ve Raportörlüğü görevinde bulundu. DPT Müsteşarlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi'nde Koordinatörlük ve Müsteşarlık Müşavirliği görevi yürüttü. Yerli ve yabancı dergilerde çok sayıda makalesi bulunmaktadır.


    Çok iyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Almanca ve Arapça bilen Bağcı, evli ve 3 çocuk babasıdır.






    Latest 5 Biyografi





    Cahit Bağcı (Cahit Bağcı Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları