Bahadır Gören (Bahadır Gören Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Bahadır Gören (Bahadır Gören Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Yes Man   İlk Mesaj: 10-14-2010 (17:31)   Son Mesaj: 10-14-2010 (17:31)    Cevap: 0    Gösterim: 1440  

    10-14-2010

    Bahadır Gören (Bahadır Gören Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Is Dunyasi-Ekonomi


    1971 yılında doğdu. Lisans öğrenimini Bridgwater College İşletme ve Finans bölümünde tamamlayan Bahadır Gören, yüksek lisansını ise Humberside ve Linconshire Üniversitesi’nde İşletme üzerine gerçekleştirdi.
    Otomotiv sektöründeki kariyerine İngiltere’de Sanderson Ford’da Satış Müdürü olarak başlayan Bahadır Gören; 1997 yılında Türkiye’ye dönerek Türkiye Ford Otosan’da iki yıl süreyle Satış Müdürü olarak çalışmalarını sürdürdü.
    Gören, sektörün dinamik yönünü, kendisinin belirlediği satış hedeflerine de yansıtarak satış alanında birçok başarılı projeye imza attı. Bahadır Gören, aynı kurum içerisinde satış alanındaki vizyonunu filo alanını da taşıyarak Ford Otosan’da Filo Satış Müdürü olarak çalışmalarına devam etti.


    '
    2000 yılında Doğuş Oto Değerlendirme’de kısa bir süre Satış ve Pazarlama Müdürü olarak birçok yeni projeyi ve uygulamayı hayata geçirdi. 2000-2004 yılları arasında Koç Grubu’nda Otokoç Pazarlama Müdürü olarak satış alanındaki tecrübelerini pazarlama alanına da taşıyarak Otokoç İzmir Şube Müdürlüğü, ardından Otokoç İstanbul Şube Müdürlüğü görevlerini başarıyla yürüttü. 2004 yılında ise Derindere DRD Filo Kiralama şirketinde Genel Müdür olarak yaklaşık 1 yıl süresince görev yaptı.
    '
    2005 yılında Katalonya Oto/Seat Markası’nın genel müdürlük görevine getirilen ve “Seat Leon” modelinin Türk otomotiv piyasasına kazandırılması sürecinde görev alan Gören; Kasım 2007 yılından itibaren LeasePlan Corporation N.V. ve Doğuş Otomotiv ortaklığında kurulan ve filo kiralama alanında hizmet verecek LeasePlan Doğuş şirketinde Genel Müdür olarak çalışma hayatına devam etmektedir.




    Latest 5 Biyografi





    Bahadır Gören (Bahadır Gören Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları