Ali Kiraz (Ali Kiraz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Ali Kiraz (Ali Kiraz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Yes Man   İlk Mesaj: 10-09-2010 (22:16)   Son Mesaj: 01-07-2011 (15:40)    Cevap: 1    Gösterim: 1644  

    10-09-2010

    Ali Kiraz (Ali Kiraz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Askerler


    Jandarma (E) Albay Ali Kiraz 1952 Çanakkale doğumludur. 1974 yılında Kara Harp Okulundan mezun oldu. Birçok ilçede ilçe J. Komutanı, J. Gn. K.lığı merasim bölük Komutanı,'karargahlarda istihbarat, harekat ve Asayiş şb. Müdürü olarak görev yaptı.


    Hakkari Yüksekova ve Silopi Sınır Tabur Komutanlığı, J.Gn. K.lığı Denetleme heyetinde İstihbarat ve Asayiş konularında denetim üyesi olarak görev yaptı.


    Bayburt, Ardahan ve Niğde İl J. K.lığı görevlerini müteakip J.Gn. K.lığı Teftiş Kurulları Başkanı görevini 'yürütürken 30 Ağustos 2005 tarihinde Albay rütbesiyle kadrosuzluktan emekli oldu.


    Terör ve terörizmle canı pahasına yaptığı mücadele ve yapmış olduğu diğer görevler ile ilgili değişik yer ve zamanlarda olmak üzere 37 kez taltif edildi.


    Ali Kiraz evli ve 2 çocuk babasıdır.


    Halen Türkiye Gaziler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.






    Vakıf Hakkında
    Türkiye Gaziler Vakfı; Ülke savunması, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin birlik ve beraberliği için mücadele eden, başta Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkiları mensupları olmak üzere çeşitli kurumlarda görev yapan ve kutsal görevleri esnasında yaralanma veya uzvunu kaybetme sonucunda, yasayla kendilerine Gazilik unvanı verilen kahramanlarımız ile vezife malulleri ve Şehitlerimizin milletimize emanet ettiği ailelerine ekonomik ve sosyal destek olabilmek amacıyla 9 Ekim 1994 tarihinde'kurulmuştur.
    Türkiye Gaziler Vakfı kuruluşundan itibaren yapmış olduğu amaca yönelik faaliyetleri sebebiyle Bakanlar Kurulu’nun 17.11.1999 tarih ve 99/13698 sayılı kararı ile Vergi Muafiyeti'kapsamına alınarak kamu yararına'faaliyet gösteren'Vakıf statüsü kazanmıştır.


    Türkiye Gaziler Vakfı, sınıf ve meslek ayrımı yapmadan tüm Gazilerimizi bünyesinde toplayan tek vakıf olma özelliğini taşımaktadır.


    Vakıf senedinde de belirtildiği üzere Asker, Polis, Geçici Köy Korucusu, Öğretmen ve İmamlar başta olmak üzere tüm Gazilerimiz Vakfın doğal üyesi sayılmaktadır.


    Türkiye Gaziler Vakfı Web Sitesi için tıklayınız. http://www.gaziler.org.tr






    Latest 5 Biyografi





    Ali Kiraz (Ali Kiraz Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları




      Permalink - Mesaj no 1  01-07-2011, 15:40

    --->: Ali Kiraz (Ali Kiraz Kimdir? - Hakkında - Hayatı)


    Merhaba komutanım;
    ben ismail inan dişli 2001-2002 niğde il jandarma komutanlığında görevli askerdim. Komutanım sizi her zaman hatırlıyor ve bize vermiş olduğunuz öğütlerle hayatımızı idame ediyoruz. Inanın komutanım, siz bize askerlik dönemimizde babalık yaptınız. Sizi hiçbir zaman unutmayacağım. Ben gazino çavuşu ve kasa sorumlu askeriniz ismail inan dişli. Allaha emanet olun... 0554 816 18 60+1

    saygılarımla...
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci