Ali Ercan Kılıç (Ali Ercan Kılıç Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Ali Ercan Kılıç (Ali Ercan Kılıç Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: eyvallah   İlk Mesaj: 10-09-2010 (21:23)   Son Mesaj: 10-09-2010 (21:23)    Cevap: 0    Gösterim: 955  

    10-09-2010

    Ali Ercan Kılıç (Ali Ercan Kılıç Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Egitim


    1969 Iğdır doğumlu olan Kılıç, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nde 1993 yılında, yüksek lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Yapı - Sosyal Değişme Bilim Dalı’nda 2000 yılında tamamladı.


    1994 Yılında kâğıt - naylon sektöründe Pazarlama Müdürlüğü yapan Kılıç, 1995 yılında 243. kısa dönem askerlik hizmetini ifa etti.
    '
    1996 - 1998 yılları arasında tekstil sektöründe Halkla İlişkiler Müdürlüğü yapan Kılıç, 05 Haziran 1998 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde memuriyet hayatına başladı.

    İBB Eğitim Müdür Yardımcılığı, İBB Gençlik ve Spor Müdür Yardımcılığı ve İBB Kültür Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Kılıç; memuriyet hayatında çok önemli projelere imza attı.
    '
    Kendi Projeleri:
    K2 Zirvesi, Genç Kariyer Günleri (Üniversite öğrencileri), Genç Yöneticiler Kariyer Günleri (Özel sektör genç yöneticileri), Kariyerim Var (Lise ve üniversite mezunu olup istihdam dışı kalanlar), ÖSS-OKS (SBS) Deneme Sınavları ve Ayrıntılı Çözümleri (ibb.gov.tr), ÖSS-OKS Deneme Sınav Kitapları, Dersh@net D (İnternet Dersh@net ), ÖSS-OKS (SBS) Öncesi Moral ve Motivasyon Festivalleri, ÖSS-OKS (SBS) Tercih Çadırları ve Üniversite Tanıtım Günleri, Kılıç’ın ilk kez hayata geçirilen sponsorlu, ücretsiz projeleri olmuştur.


    Kılıç, Tarkanla Senfonik İstanbul Şarkıları ve Çınar Gölgesinde isimli 2010 İstanbul Kültür Başkenti Projeleri de vardır.
    '
    Sorumluluğunda Çalışılan Projeler:
    Yine, İBB İzcilik Faaliyetleri, Çanakkale Şehitlik Ziyaretleri, Gençlik Konserleri, İBB Gençlik Meclisi, İBB Çocuk Meclisi, İBB Eğitim Yardımları’nın Otomasyonu ve Protokolü, İBB Eğitim Setleri’nin Dağıtım Programları, Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Programları, 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları ve 29 Ekim Kutlamaları, Kılıç’ın çeşitli tarihlerde sorumluluğunda çalışılan programlar olmuştur.
    '
    Düzenli olarak ağırlık sporları ve kros idmanları yapan Kılıç’ın kendi olanaklarıyla basılan; “Çocukların Dünyasında Allah cc” isimli iki kişilik araştırma kitabı ve Kan Toprağa Düşünce ve Yıpranmış Vakitler, Süvariler adlı kaset / CD lerde söz yazarlığı ve besteleri vardır.




    Latest 5 Biyografi





    Ali Ercan Kılıç (Ali Ercan Kılıç Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları