Alev CİLİV (Alev CİLİV Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Alev CİLİV (Alev CİLİV Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Abidinsener   İlk Mesaj: 10-08-2010 (19:16)   Son Mesaj: 10-08-2010 (19:16)    Cevap: 0    Gösterim: 864  

    10-08-2010

    Alev CİLİV (Alev CİLİV Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Sanat


    1972 -İstanbul doğumlu Alev Ciliv, Milano Marangoni Design Akademisi'nde eğitimini tamamladı. 1994 yılında Beymen Akademia yarışmasında 1.lik ödülü kazanarak 2 sezon üst üste koleksiyonları kendi ismi ile Beymen'de satışa sunuldu. Daha sonra 2 sene' David People'in koleksyonlarını hazırlayan Ciliv, ardından serbest çalışmaya basladı ve yaklasık 10 senedir yurt içi ve dışındaki firmaların koleksyonlarını hazırlıyor.


    Ciliv Markası
    Ciliv markası, 2002 Eylül'ünde Alev Ciliv'in uzun süredir tasarımlarında hedeflediği, 'stil sahibi müşteri' ile ürünlerin arasından diğer firmaları kaldırarak, detay ve malzemelerin özelliğinin müşteriye kadar korunabilmesi amacına ulaşabilmek için kuruldu.
    Ciliv Neden Farklı
    Daha sofistike ve yenilikçi bir zevki olan kadın için, renk kombinasyonları ve malzemeler tamamen CİLİV'e özel yapılıyor. Tasarımlar en fazla 1-2 adet olmakla birlikte, kişiye özel tasarım uygulamaları da yapılıyor.
    Alev Ciliv tasarımlarını, Poyracık Sokak, Uğur Apartmanı 19 /4 Nişantaşı-İstanbul adresinde açtığı showroom konseptli CİLİV tasarım butiğinin yanı sıra İstanbul’da Beyaz Butikler, Adana veMersin'de İrem ve Adil Tekstil, Ankara Şaşa ve Kahire Beymen’de satışa sunan Alev Ciliv, beğeniye özel tasarımlar yaratmanın yanı sıra mezuniyet, düğün, özel gece ve partiler için hazırlanmış, çok özel ve ayrıcalıklı bir şıklığa imza atıyor.






    Latest 5 Biyografi





    Alev CİLİV (Alev CİLİV Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları