Akansel Koç (Akansel Koç Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Akansel Koç (Akansel Koç Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: eyvallah   İlk Mesaj: 10-07-2010 (20:50)   Son Mesaj: 10-07-2010 (20:50)    Cevap: 0    Gösterim: 1185  

    10-07-2010

    Akansel Koç (Akansel Koç Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Is Dunyasi-Ekonomi


    Türkiye Deri Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜDİS) Genel Sekreteri olan Akansel KOÇ,' 1971 yılında Sivas’ta doğdu. Öğrenim hayatını müteakip uzman olarak işe başladı.


    1993 yılından itibaren Milli Prodüktivite Merkezi Genel Sekreterlik görevini yürütmekte olup bunun yanı sıra halen; Asgari Ücret Tespit Komisyonu Üyeliği (1997-…..),TOBB Deri ve Deri Ürünleri Meclis Üyeliği, İstanbul İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Denetleme Kurulu Üyeliği, Uşak İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Üyeliği, Tuzla Kent Konseyi Üyeliği görevlerini devam ettirmektedir. 7, 8 ve 9. Kalkınma Planlarında Deri Sektörü temsilcisi olarak görev almıştır. 1997 yılından itibaren de ILO TİSK heyeti içerisinde yer almaktadır.


    IV. İzmir İktisat Kongresinde de görev almanın yanı sıra ve deri sektöründe çeşitli projelere koordinatörlük yapmıştır.


    Endüstri ilişkileri ve çalışma hayatı başta olmak üzere ekonomik ve sosyal konularda çeşitli dergi, gazete ve yayın organlarında araştırma, inceleme ve makaleleri yayınlanan AKANSEL KOÇ’un “Çalışma Hayatında Yeni Dönem” adlı bir kitabı da bulunmaktadır.


    Akansel KOÇ, Milli Prodüktivite Merkezi’nin 20 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirilen 48. Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanı seçilmiştir.





    Latest 5 Biyografi





    Akansel Koç (Akansel Koç Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları