Ahmet Şekeroğlu (Ahmet Şekeroğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Ahmet Şekeroğlu (Ahmet Şekeroğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: SURALTI   İlk Mesaj: 10-06-2010 (05:12)   Son Mesaj: 10-06-2010 (05:12)    Cevap: 0    Gösterim: 592  

    10-06-2010

    Ahmet Şekeroğlu (Ahmet Şekeroğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Is Dunyasi-Ekonomi


    1963 yılında Konya’nın Doğanhisar ilçesi Başköy kasabasında doğan Ahmet Şekeroğlu, ilköğrenimini Akçeşme ilkokulunda tamamladı. Henüz ilkokul öğrencisiyken Konya’nın eski ticaret merkezlerinden biri olan bedestende seyyar satıcılıkla ticaret hayatına atıldı. Şekeroğlu, ortaokulda ve lise döneminde babasının yanında iş hayatını devam ettirdi.

    Vatani görevini yerine getirdikten sonra tamamen iş hayatına atıldı. Dedesinin ve babasının kurduğu Şekeroğlu Kimya A.Ş.’yi bulunduğu yerden daha yükseklere çıkarmak amacıyla teknolojik yatırımlara ağırlık verdi ve bugün sektörün ilk 5 şirketi arasına girdi.

    Çeşitli sosyal faaliyetlerin içerisinde de bulunan Ahmet Şekeroğlu, bazı sivil toplum örgütlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Halen Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmekte olan Şekeroğlu, KOBİ A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, TOBB Sanayi Odaları Konsey Üyesi ve Şekeroğlu A.Ş.’nin İcra Kurulu Başkan’ıdır. Ahmet Şekeroğlu, evli ve 3 çocuk babasıdır.




    Latest 5 Biyografi





    Ahmet Şekeroğlu (Ahmet Şekeroğlu Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları