Sefa Kalya (Sefa Kalya Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Sefa Kalya (Sefa Kalya Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Yes Man   İlk Mesaj: 01-12-2017 (04:46)   Son Mesaj: 01-12-2017 (04:46)    Cevap: 0    Gösterim: 804  

    01-12-2017

    Sefa Kalya (Sefa Kalya Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Spor


    Sefa Kalya, 1972 yılında Almanya'nın Kassel kentinde dünyaya gelmişti.

    Fenerbahçe'nin tribün liderlerinden Sefa Kalya, kalp krizi geçirerek 43 yaşında hayatını kaybetti.

    Fenerbahçe'nin taraftar gruplarından Genç Fenerbahçeliler'in lideri Sefa Kalya ("Amigo Sefa" lakaplı), hayatını kaybetti. Sefa Kalya'nın Taksim'de kaldığı bir otelde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği iddia edildi.

    Uzun süredir Fenerbahçe tribünlerinde yer alan Kalya, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yaşadığı tartışmalarla gündemdeydi.

    Uzun yıllardır Fenerbahçe tribünlerinde yer alan Sefa Kalya, zaman zaman kulüp başkanı Aziz Yıldırım'la ciddi sorunlar yaşamıştı.

    2013-14 sezonunda kazanılan şampiyonluk sonrası Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan kutlamalarda Sefa Kalya'nın lideri olduğu GFB üyeleri, takımdan gönderilen Alex de Souza lehine tezahürat yapınca, o sırada kürsüde konuşma yapmakta olan Yıldırım çok sert tepki göstermişti. Yıldırım, GFB'nin bulunduğu tribüne dönerek, "Paralı köpekler" diye bağırmıştı.

    Kalya, bu olayın ardından Aziz Yıldırım hakkında dava açmış, Yıldırım da GFB Grubu'nu bir süre iç saha maçlarına almamıştı.




    Latest 5 Biyografi





    Sefa Kalya (Sefa Kalya Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları