Hakan Okay (Hakan Okay Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Hakan Okay (Hakan Okay Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Abidinsener   İlk Mesaj: 01-12-2017 (03:35)   Son Mesaj: 01-12-2017 (03:35)    Cevap: 0    Gösterim: 727  

    01-12-2017

    Hakan Okay (Hakan Okay Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Is Dunyasi-Ekonomi


    1960 yılında İstanbul’da doğdu. Vefa Lisesi’nden sonra, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü ile İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme İktisadı Enstitüsünden mezun oldu. 1979 yılında üniversite sıralarında iken “Part-Time” olarak perakende satış yaparak iş hayatına başladı.

    Üniversite öğreniminden sonra bir seyahat acentasında satış temsilcisi olarak görev yaptı. Ardından, kişisel bakım sektörü (Estée Lauder, Aramis, Enrico Coveri, Arrogance, Barbara Bort, Hugo Boss, Laura Biagiotti, First Class, Bellisima, Alix Avien Parfums markalarında) ve giyim sektöründe (Karaca ve Pierre Cardin markalarında) yıllar içinde ürün müdürü, satış müdürü ve pazarlama müdürü olarak çalıştı.

    Halen Kopaş Kozmetik A.Ş.’de Pazarlama Müdürlüğü görevini sürdürmekte olup, yanısıra Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi Haftasonu MBA programında, yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak “Perakende Yönetimi” ve “Kişisel Satış Teknikleri” dersleri vermektedir.

    Ayrıca, üniversitelere ve çeşitli kongrelere “Konuk konuşmacı” olarak katılmaktadır. “Pazarlama, Satış ve Kişisel Satış Teknikleri” konularında eğitimler vermekte ve çeşitli dergilere aynı konularda makaleler yazmaktadır. Bir web sitesinin yazar ve editörlüğünü yapmaktadır.

    Mediacat tarafından yayınlanmış İyi Satıcı Olmak, İyi Pazarlamacı Olmak ve Nasıl Zengin Olamadım isimli üç kitabı bulunmaktadır.

    Kişisel web sitesinde, makaleleri, konuk yazarları, önerileri, blog yazıları, söyleşileri ve okurlardan gelen pazarlama veya satışla ilgili soruların cevapları yayınlanmaktadır.
    Evli ve bir oğlu vardır.




    Latest 5 Biyografi





    Hakan Okay (Hakan Okay Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları