Sinan Özturan (Sinan Özturan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Sinan Özturan (Sinan Özturan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: eyvallah   İlk Mesaj: 10-14-2012 (07:27)   Son Mesaj: 10-14-2012 (07:27)    Cevap: 0    Gösterim: 1156  

    10-14-2012

    Sinan Özturan (Sinan Özturan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Is Dunyasi-Ekonomi


    1973’de Almanya’da doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini Almanya’da, lise’yi İstanbul’da bitirdi. İstanbul Üniversitesi’nde Mühendislik Lisans tahsilini tamamladı. İstanbul Üniversitesi’nde Yüksek Lisans yaptı.

    REFA - İş Etüdü Yöntem Bilgisi Standart Programına göre Süreç yönelimli Zaman Verileri Yönetimi ve Veri belirleme Teknikleri konusunda eğitim görmüştür.
    Ağırlıklı olarak Tekstil Sektörünün öncü kuruluşlarında Profesyonel Yöneticilik ve Danışmanlık görevlerinde bulundu. Çalıştığı süre içerisinde Üretim Yönetimi, iş etüdü ve verimlilik yönetimi, maliyet düşürme teknikleri, üretim planlama ve kontrolü, süreç yönetimi, veri belirleme teknikleri ve veri yönetimi konularında yoğunlaştı.

    Halen farklı Sektörlerde faaliyet gösteren İşletmelerin; rekabet edebilirliklerini yükseltmek, verimliliklerini artırmak, performanslarını geliştirmek, maliyet minimizasyonu, işletme organizasyonlarını ve süreçlerini iyileştirmeye yönelik İş Etüdü & Yönetim Danışmanlığı yapmaktadır.

    Veri Yönetimi ve Programlama, finansal ve iş modellemeleri, verimlilik artırma teknikleri, problem çözme teknikleri konularında profesyonel çözümler sunan Sinan Özturan, iyi derecede Almanca bilmekte olup İstanbul’da yaşamaktadır.

    Endüstriyel Dergilerde “Üretim Yönetimi ve Otomasyon” konulu makaleleri yayınlandı.Üniversitelerde, Kara Harp Okulunda Yöneylem Araştırması / Endüstri Mühendisliği (YA/EM) Ulusal Kongrelerine davetli konuşmacı ve panelist olarak katılmıştır. Çeşitli Şirketlere “Verimlilik Artırma Teknikleri ve Verimlilik Yönetimi” konularında Eğitimler vermiş, seminerler sunmuştur.

    Türkiye’nin reel sektör televizyonu olan Expo Channel TV’de “Verimlilik Artırma ve Verimlilik Yönetimi” konulu canlı röportajı yayınlanmıştır.





    Latest 5 Biyografi





    Sinan Özturan (Sinan Özturan Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları