Yrd. Doç. Dr. Ruken Özgül Kılanç (Yrd. Doç. Dr. Ruken Özgül Kılanç Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Yrd. Doç. Dr. Ruken Özgül Kılanç (Yrd. Doç. Dr. Ruken Özgül Kılanç Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Harezmi   İlk Mesaj: 10-14-2012 (07:18)   Son Mesaj: 10-14-2012 (07:18)    Cevap: 0    Gösterim: 1133  

    10-14-2012

    Yrd. Doç. Dr. Ruken Özgül Kılanç (Yrd. Doç. Dr. Ruken Özgül Kılanç Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Egitim


    1975 doğumlu olan Ruken Özgül KILANÇ, Lisansını 2000 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümünde tamamlamıştır. 2000-2002 yılları arasında, Londra'da İngilizce eğitimi almış yine Londra'da City Üniversitesi'nden İnsan Kaynakları Yönetimi, Accsess Database, Bankacılık ve Finans ile İnternet Pazarlaması programlarında eğitim görmüştür.


    İstanbul Kültür Üniversitesi'nde Üretim ve Kalite Yönetimi Yüksek Lisansı yapan KILANÇ, Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler Anabilim Dalı'nda İtibar Yönetimi konusunda tamamladığı teziyle
    Doktor ünvanını almıştır.
    2005 yılından bu yana İstanbul Kültür Üniversitesi, İletişim Sanatları Bölümü'nde ve ArGe Bölümünde görev alan; İletişim, Strateji konularında hakemli dergilerde makaleleri bulunan Kılanç, Habertürk televizyon kanalındaki Akademik Vizyon adlı eğitim programında Koordinatör Yardımcısı olarak görev almıştır.


    İstanbul Kültür Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projelerinde dogrutercih çatısı altında ilk üç sene uzman ve daha sonra İtibar Yönetimi ve Kurumsal İletişim Danışmanı olarak görevlerine devam eden KILANÇ, İletişim Sanatları Bölümü'nde Yardımcı Doçent olarak çalışmaya devam etmektedir.






    Latest 5 Biyografi





    Yrd. Doç. Dr. Ruken Özgül Kılanç (Yrd. Doç. Dr. Ruken Özgül Kılanç Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları