Alen Ara Küçükboyaciyan (Alen Ara Küçükboyaciyan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Alen Ara Küçükboyaciyan (Alen Ara Küçükboyaciyan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: Harezmi   İlk Mesaj: 10-02-2012 (03:20)   Son Mesaj: 10-02-2012 (03:20)    Cevap: 0    Gösterim: 990  

    10-02-2012

    Alen Ara Küçükboyaciyan (Alen Ara Küçükboyaciyan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Is Dunyasi-Ekonomi


    1988 Yılında İstanbul'da doğdu. Akademik geçmişi The British International School, Yüzyıl ışıl Lisesi, Dragos Tourism and Hotel Management 2006 yılında ‘da diplomasını alarak öğrenim yılını bitirmiştir.


    2011 yılında askerlik görevini tamamlamıştır. Ondan önce kariyerinin 4 yılını Aile şirketi de bir süreliğine ihracat, bireysel pazarlama, satış faaliyetleri, mali ve idari işler olmak üzere geniş bir deneyime sahip olmuştur. 2006' dan sonra okuduğu hizmet sektöre girerken, aynılaşma değil farklılaşmayı ilke edineceğimize söz vermiştir. Bir çok Turizm şirketlerinde çalışarak kendini göstermiştir.


    2011 yılında kendi kurduğu OneSeaway Turizm'i hayata geçirmiştir. Ülke ekonomisine sağladığı kuvvetli destekle kendini ispatlamıştır. Stateks Tekstil'inde içinde bulunduğu OneSeaway'in' bir üyesi olarak turizm sektöründe de sizlerin desteği ile hak ettiğimiz yere kısa sürede geldiğimize inanıyor. Şirketimiz sektöre yıllarını vermiş ve kendini kanıtlamış profesyonellerden kurulu bir ekiple, daha fazla müşteri sadakati sağlayacak ve misafirlerimizin beklediği ama rakiplerimizin henüz sahip olamadıkları ürün ve hizmetleri sunmaya, keyif alacağınız organizasyonları düzenlemeye tüm hızıyla devam etmektir. Ayrıca Türkiye Basketbol federasyon üyesidir.






    Latest 5 Biyografi





    Alen Ara Küçükboyaciyan (Alen Ara Küçükboyaciyan Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları