1 den 20´e kadar. Toplam 39 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : reklamzede
Çok saygısız insanlar var.Üstelikte adı Gargamel :brush:
Yine şanslıymış kadın çenesi takılsaymış ne yapardı,en çok çalışan organı olurdu :)
Bayağı güldüm ama sanırım 2 tanesini cevaplayabilirim :afro0121: Bebekler gibi uyumaktan kasıt,gamsız uyumaktır. Domuz gibi terlemekten kasıt da domuzların pis ve kirli olmalarından,terlemeninde...
Dinlendirici,doğayla başbaşa çok güzel.Belki şehir merkezine yakın olursa yaşamak isterdim.Çünkü kalabalıkları da bazen insan özlüyor.Hep sessizlik zaman zaman sıkıcı olabilir. Fakat evin...
Beğeniyorum.Bu aralar çok sık katılamasamda paylaşımları her zaman takip ediyorum. :)
Kadın ve erkek farklıysa eşit değildir.Eşitlik kavramı yanlış anlaşılıyor.
Birden fazla eş ile evliliğin psikolojik bir vaka olduğunu düşünüyorum.Tabi islamın uygun gördüğü şartları tenzih ederek ki bu şartların oluşması ise günümüzde ise imkansıza yakındır. Kadınlar çok...
Denemeye değer.
Saçımız kızıl olmaz mı?
İyi taktik :)
Sanırım olayı iyi çözmüşsün.Bende bu kadınlara örnek vereyim :) Beren Saat http://www.trendus.com/images/news/small1/beren-saatin-mucevher-takintisi_28072010105957.jpg Tuba Büyüküstün...
Arkadaşlar,hangi parfüm kokusunu kullanıyorsunuz ve neden tercih ediyorsunuz?
Bizimde bir Yarmagülümüz vardı.Birden o aklıma geldi :) Herkesler gelmiş,bir o yok :) Kadındaki özgüvende tavan yapmış yani :)
Bende ilk defa duyuyorum.İnşallah Salıyı çarşambaya bağlayan geceden bu ibadetleri yapmaya başlarım. Belaların deffi az mı :)
Çok huzur verici ve müthiş dinlendirici.
Berat kandilimiz mübarek olsun.Yüce Allah'tan herkes için hayır yazılarının yazılmasını ve beraate vesile olmasını dilerim.
Kadın vücudunda sağ ve sola v şeklinde açılmış rahim borusu,fallop borusudur.Tıkanıklık durumunda kısırlığa sebep olabilmektedir.
Kadın vücudunda ceninin yerleştiği büyüdüğü uzuvun adıdır. Bana göre ise Tanrı'nın yaratıcılığının kullarındaki cüzzi tecellisinin ilk başladığı yerdir.
Nasıl yani tecavüze mi uğramışlar,hem de çocuk yaşta bunu mu söylüyorsunuz? Nasıl vicdanları var bunların.Aslında bu kişileri hiç çekinmeden polise bildireceksin.Bildiğim kadarı ile tecavüz suçlarına...
Gördüğün yerde kaçman gereken bir burçtur.:D