1 den 20´e kadar. Toplam 25 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : gnothi seauton
seklini ogretebılırsınız ama ruhunu asla...
xjf8t0_dunya-duzeni-18-haziran-2011-1-bolum_news
dıs mıhraklar olayları tasarlar gelıstırır ve atesler ...kendı ıkı zıt kutup pıyonlar bu olayı gerceklestır...halk aldanır onlar emellerını gerceklestırır.....
Fethullah Gülen Web Sitesi - Kasım Gülek İçin Dev Tören (http://tr.fgulen.com/content/view/56/11/) Fotoğraf Albümü - Uluslararası Dostluklar...
Allah`ın inzâl ettiği (hüküm) ile hükmetmezse, işte onlar hakikati inkâr edenlerin ta kendisidir! maide 44 ... Kim Allah`ın inzâl ettiği (hüküm) ile hükmetmezse, işte onlar zâlimlerin ta...
cok ozur dılerım..insanalrın kafasını karıstırmak ıstemezdım...sonucda herkes her olguyu ıdrakı netıceısnde kavrayabılır...bızlerın ıdrakı da bu kadar ... alimlik ...gunesı görmek degıl ,karanlıgı...
HAK ' kı gözetmeyen herkesı protesdo etmek ısterdım ancak ne haddımıze....
tşk ederım..bu dusunceyı kım duysa sızın gıbı tepkı verıyor...:) ancak bahsettıgım gıbı ...ortada bır realıte var OSMANLI yıkılmıs yerıne turkıye cum.kurulmus??...kurdurulmusdur...neden hıc...
evet konuyu degerlendıren arkadaslar ,olusturulmus ve amaclanmıs bır tuzaga ...malesef dusmuslerdır... konuyu ıncelemek ıcın sıradan bılgıler sınırlı dusunceler ve dusunmeden soylenmıs bır cok...
eveet efendım malesef gunumuz dunyasında yetısmıs herseyı maddıyatlık ıcerısinde bakan bırtoplum genclıgı gercegı var... aslında ınsanları meteryalıst dunya ıle aldatan o kadar cok arac ve...
Allah'ın adaleti;insanların doğuştan beri yazgılarının hiç değişmemesi yoksul doğmusa yoksul,zengin doğmuşsa zengin devam etmesi;kötülerin cezalarını çekmemeleri;iyilerin karşılığını görmemesi vs....
evet efendım otobusu planlayan bu sembollerı kullanların amaclarını suan ıtıbaren hıcbır sekılde kanıtlayamayız...ancak zaman kanıtlar...uyanık olursak... simdi bu semboller masonlugu temsıl eden...
Ancak MHP'nin üstüne komplo kurulduğu ise çok hezeyani bir düşünce. hayır efendım...gunumuzde kalırsak dedıgınız bır nebsede dogru sayılabılır.. ancak kurulan komplolar sadece sımgelerı hedef...
evet efendım renkler degısık konularda bırcok seyı sımgeler.... rengın yanında kullnılan bırcok sekılde o renk ıle bırlıkde bırcok kısıyı huylandırır...damalı yuzey.... erguvan rengi mason...
ıstanbulumuzun yenı otobuslerını görunce cok sasırmadım degıl,, zaten bırcok ısaretlerle kımlerın kımlere nasıl ve neden usaklık yaptıklarını ,para ıcın nelerın feda edıldıgını,az cok...
mıllıyetcı cızgıde ıkı partı gozukuyor bbp mhp m.yazıcıoğlu devlet bahcelı... bırı mechul bır helıkopter kazası sonucu vefat edıyor... dıgerı uzerınde malum cırkın tezgahlar...
Muhammedün Rasûlullah* velleziyne meahu eşiddau alelküffari ruhamau beynehüm terahüm rükkean sücceden yebteğune fadlen minAllahi ve rıdvana* siymahüm fiy vücuhihim min eserissücudi zâlike meselühüm...
sayın turab ... konular ana başlıkdan farklı yerlere gıdıyor....dostlar kusurabakmayın.... ancak aldatıldıgımızın netıcesını zamanı geldıgı zaman malesef hep braber yasayacagız....inşaalllah...
hakikat güneş gibi ortadayken senin gözünü kapatmanda inat neden anlamış değilim. chp nin savunulacak nesi var kardeşim. sen ortada din düşmanı bir parti varken meseleyi almış nereye götürmüşün. ...
SubhanAllahi `amma yüşrikûn ALLAH subhandır....onların ortak kostuklarından uzakdır....hasr suresi 23 ,,,,kışı eger ALLAH a ortak kosmayıp..O na ogul ıstınadında bulunmaz ıse...yahut ALLAH...