Protesto Ediyorum!

Protesto Ediyorum! Mehmet Şevket Eygi 19.05.2008...



  1. Alt 05-19-2008, 15:18 #1
    mhmt Mesajlar: 904
    Blog Başlıkları: 3
    Protesto Ediyorum!
    Mehmet Şevket Eygi

    19.05.2008


    1. İstanbul’un nüfusunun 20 milyonun üzerine çıkarılmış olmasını protesto ediyorum. Dünyanın bu en güzel şehrinin rant uğruna perişan edilmesini; şehre seçmen ithal edilmesini protesto ediyorum.

    2. Sadeleştirme, arılaştırma, öztürkçeleştirme, Arapça ve Farsça kelimelerden arındırma bahanesiyle yazılı ve edebî lisanımızın zayıf, çirkin, güçsüz hale getirilmesini bütün gücümle protesto ediyorum.

    3. Halkın atalarının, dedelerinin, ecdadının mezar taşlarını, millî mimarî anıtlarındaki mermer kitabeleri, Süleymaniye Kütüphanesi’ndeki yazma eserleri, arşivlerdeki belgeleri okuyamayacak ve anlayamayacak kadar cahil bırakılmasını feryat ederek protesto ediyorum.

    4. Mini eteğe izin verip de eşarp örtmeyi yasaklayan zihniyeti protesto ediyorum.

    5. İstanbul halkına domuz, yaban domuzu, eşek eti yedirilmesini protesto ediyorum.

    6. Üzerinde resmî TC antetli “vesikalarla” bazı kadınlara fahişelik belgesi verilmesini, bu işi yapan yasal fahişelerden KDV ve gelir vergisi alınmasını, bunların bütçeye gelir kaydedilmesini protesto ediyorum.

    7. Okullarda uyuşturucu kullanma yaşının 11’e inmesini protesto ediyorum.

    8. Ülkemin, Birleşmiş Milletlerin her yıl yaptırdığı Dünya Temizlik Anketi Listesi’nin diplerinde, 140’ıncı sırada olmasını, 10 üzerine sadece 3 küsur not almasını utanç ve öfke içinde protesto ediyorum.

    9. Ülkemdeki bir takım kara adamların 250 milyar doların üzerinde kirli, haram, necis servete sahip olmalarını protesto ediyorum.

    10. Bir takım politikacıların halkın gözüne baka baka yalan söylemelerini, milleti aldatmalarını protesto ediyorum.

    11. Bir takım devlet ve hükümet adamları geçecek diye yolların, caddelerin, meydanların trafiğe kapatılmasını avazım çıktığı kadar protesto ediyorum.

    12. Milyonlarca halk işsiz, aşsız, sefalet içinde yaşarken vekillerin refah içinde yaşamalarını protesto ediyorum.

    13. Üretmeden tüketmek felsefesini, zihniyetini protesto ediyorum.

    14. Halkın temel hak ve hürriyetlerini kısıtlayan, din ve vicdan hürriyetini kuşa çeviren fanatik lâikçileri protesto ediyorum.

    15. Bir medya patronunun üç beş bankaya, bir sürü uluslararası holdinge, düzinelerce dev şirkete ve tesise sahip olmasını; bunlarla yetinmeyerek milyarlarca dolarlık servetine yeni milyarlar ilave etmek için bin türlü dolap çevirmesini, bir sürü spekülasyon yapmasını protesto ediyorum.

    16. İstanbul’da bazı vatandaşların evden işe, işten eve gitmek için günde dört saat vakit, bir sürü yakıt harcamalarını protesto ettiğim gibi bunların toplu taşıt vasıtalarını kullanmayıp özel otomobillerinde tek kişi seyahat etmelerini protesto ediyorum.

    17. Nüfus, yüzölçümü, tabii kaynaklar, imkanlar açısından Türkiye’nin çok gerisinde ve altında bulunan Güney Kore’nin; sanayi, iktisat, ihracat, üretim, fert başına düşen milli gelir bakımından benim ülkemden çok ileride olmasını protesto ediyorum.

    18. PKK terörünün tozu dumanı içinde, yekun olarak milyarlarca dolarlık uyuşturucu, silah, yakıt, koyun kaçakçılığı yapılmasını protesto ediyorum.

    19. Pisliklere bulaşmayan, doğruları söyleyen, haksızlıklar ve yolsuzluklarla mücadele eden bir takım temiz, ehliyetli, liyakatli, değerli politikacıların liste dışı bırakılmasını, saf harici edilmesini protesto ediyorum.

    20. Milyonlarca halk sıkıntı ve darlık içinde sürünürken parmaklarında pırlantalı yüzükler, bileklerinde her biri büyük bir servet eden lüks saatler teşhir eden bayanları protesto ediyorum.

    21. İstanbul’un en kıymetli ve mutena yerlerinde inşaata ve yapılaşmaya kapalı arsaları alıp, ilgili belediyelere baskı yapıp oralarda kendilerine, çoluk çocuklarına, yakın akrabalarına şeddadî yavru saraylar inşa ettiren cebâbireyi protesto ediyorum.

    22. İslâmî bir cihad hareketi olan Millî Mücadele’yi, düzmece ve yapay bir tarih çerçevesinde gösteren çarpık zihniyeti protesto ediyorum.

    23. İslâm’a aykırı her şeyi yapan, bir sürü halt yiyen, büyük günah işleyen, haram yiyen, lüks ve israf sergileyen münâfık ve fasık İslâmcıları protesto ediyorum.

    24. 1935’te localarını kapattıran, Masonluğu yasak ettiren Atatürk’ü çok seviyormuş numaraları yapan Masonları protesto ediyorum.

    25. Ümmet şuurunu yitirip cemaat, hizip, fırka, grup asabiyetine, fanatizmine, militanlık bataklığına saplanan sahte dindarları protesto ediyorum.

    26. Saf Müslümanları inek gibi sağan, kaz gibi yolan açgözlü, paraya doymaz, vicdansız din sömürücülerini, mukaddesat bezirganları protesto ediyorum.

    27. Kendilerini İslâm’a değil, İslâm’ı kendilerine uydurmaya çalışan sapık, bid’atçi, dengesiz reformcuları, yenilikçileri protesto ediyorum.

    28. Dinî hizmet ve faaliyetleri dejenere eden; kutsal değerleri şahsî veya siyasî nüfuz ve menfaatlerine âlet eden; mukaddesatı ticaret konusu yapan alçakları protesto ediyorum.

    Daha protesto edilecek çok şey var ama bu kadar yazabildim...
    .........................

    selametle..

    yabanGülü, el_feta, husiyin ve 3 diğerleri bunu beğendiler..
  2. Alt 05-19-2008, 17:59 #2
    serkaan001 Mesajlar: 269
    Pkk Terör örgütüne Mensup Insanları Topluma Geri Kazandırma Adı Altında Yüklü Miktarda Bütçe Ayırıp, Memuruna Zam Yapmayı öngörmeyen Zihniyeti Protesto Ediyorum.

    yabanGülü, mhmt ve Bediüzzaman26 bunu beğendiler.
  3. Alt 05-20-2008, 01:23 #3
    Metin mete Mesajlar: 547
    Toplu geri kazanalim dagdakinide verelim memurada ama bence önce Devleti zorla yönlendiren her türlü köse yazarlarini pretesto etmekte yarar var sanirim..

    yabanGülü, mhmt ve bravehearth bunu beğendiler.
  4. Alt 05-20-2008, 16:25 #4
    alptraum Mesajlar: 38.105
    Blog Başlıkları: 28
    Konu hakikaten bölüm olarak da icerik olarak da cok ahengli konuyu sabitliyorum dilimize geldikce rpotestomuzu rahat buradan edebilelim

    Eline saglik kardesim

    yabanGülü ve mhmt bunu beğendiler.
  5. Alt 07-20-2008, 00:16 #5
    HiLaLNuRu Mesajlar: 242
    ERGENEKON paşalarını Ona yataklık eden medyayı ve yandaşlarını PROTESTO EDİYORUM!!

    yabanGülü bunu beğendi.
  6. Alt 01-18-2009, 08:29 #6
    alptraum Mesajlar: 38.105
    Blog Başlıkları: 28
    Insanlik haklarini savunanlari su günler icerisinde protesto ediyorum.

  7. Alt 01-18-2009, 22:49 #7
    Ziyaretci
    c0LD Mesajlar: n/a
    din kisvesi altında maneviyatı yalın ayak gezdirenleri

    başını yüzünü kapayıp gözünü acanları

    atatürk diyip arkasına sığınınları

    koca milleti dillerine dolayıp yalana tolana talan edenleri

    Allahın kelamını siyasete bayrak edenleri

    protesto ediyorum

  8. Alt 02-24-2009, 10:21 #8
    eylüll Mesajlar: 8


    abd yanlisi olan akp hükümetini protesto ediyorum helede ergenekon diye başlattiklari şaçmaligi daha çok protesto ediyorum.

    Konu kipchak tarafından (02-24-2009 Saat 13:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım yanlışları düzeltildi
  9. Alt 03-08-2009, 15:25 #9
    AsMhA Mesajlar: 208
    Protesto etmiş olmak için bir temele dayanmayan bilgisizce yapılan protestoları protesto ediyorum..

  10. Alt 04-27-2009, 02:40 #10
    garezz Mesajlar: 10
    kendimi protesto ediyorum

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.