1 den 20´e kadar. Toplam 500 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : 3rd eng
hiç ugraşmayın kahve köpürdükten sonra köpuklerı kaşıkla fıncanlara dagıtın....sonra kahveyı tekrar kopurene kadar ısıtın....fıncanları sıcak suyla doldurup önceden ısıtın..........bılıyoruzda...
bıde akademili olma şartı gelırmış...... aslında guzel bişey .....
Eleştiri felan diil benimki ama dun filme gidiyim dedim ....en az sirada 30 kişi vardi sira bana gelmedi... O kadar yani...bu filmin gişe yapmasi diger filmlerin yapilmasina ön ayak olur.
Benim seçtiklerim....... Zişan-akife-zümra-hüma
Canim çok sıkılıyorrr.........bir çare lütfen.....
tamamen yazılanlar saçmalık,karalamak için yazılmış bır yazı.........ahmet hocanın sohbetlerını dınlersenız,bışıler kapasınız belkı....parasız oldugu dogrudur...zira kendısı baş örtusu yaptırıp...
amınnnnnnnnnnn inşallah
YENİ DUKKAN AÇTIM ARKADAŞLAR.....ATEŞ BURGER YOLU DÜŞEN OLURSA UGRAYIN .TANIŞALIM...........MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK CAD. FIRAT SOK.NO:13 ŞİRİNEVLER/ İSTANBUL...........:hosgeldiniz0121:
Mor bu kadar guzel miydi yaaaaaaa.
elif
gına gelmişti zaten bu olaydan yakalandıda kurtulduk.
Hiiiiiiiim öleyiz yani cumleten gicik.....:)
Allah razi olsun bekke kardeşim ....çok severim ben hocamizi....
Allah razi olsun.
Allah razi olsun kardeşim.........
Damatliklarin hepsi ayni zaten ......gelinlikler harika ...........neden herşeyi kadinlar için yaparlar anlamam hiç..............biz bu kadar siradan miyiz yaaaaaaaa
Güzelmiş..........
Wayyy seside güzelmiş........hiç dinlememiştyim.allah nasip eder inşallah islami........
Yalnizlik oldu benim yoldaşim, kimsye ihtiyacim yok artik, var yanimda zaten hayat arkadaşim, ,gelecegi mechul olani, zordur beklemek, arkadaşim benim tek tesellim ...........
Aynen katiliyirum