Cemaatini ayaklar altına aldı   Konuyu açan: emirahmedyasin   İlk Mesaj: 02-12-2010 (10:29)   Son Mesaj: 04-01-2010 (05:35)    Cevap: 18    Gösterim: 8409  

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni

Permalink - Mesaj no 10  02-16-2010, 22:12

--->: Cemaatini ayaklar altına aldı

Atatürk desit olduğunu bende biliyorum......ama bunu cemat liderleri yargilayabilir mi???????
    Kayıtsız Üye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Kayıtsız Üye Ziyaretci

Permalink - Mesaj no 11  02-16-2010, 22:15

Kayıtsız Üye´isimli üyeden Alıntı
    Atatürk desit olduğunu bende biliyorum......ama bunu cemat liderleri yargilayabilir mi???????

Burasi mahkeme degil ve kimsede yargic degil. Burasi forum ve elestiriler mevcut yargilama degil
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum

Permalink - Mesaj no 12  02-16-2010, 22:18

Him ondan mi namaz kiliyomu oruc tutuyomu diye sorular soruluyo ve hakaret etiliyo bence yazilan yazilari okuyun bir yönetici olarak.......

Permalink - Mesaj no 13  02-16-2010, 22:21

Him ondan mi namaz kiliyomu oruc tutuyomu diye sorular soruluyo ve hakaret etiliyo bence yazilan yazilari okuyun bir yönetici olarak.......

Kimsenin hakaret ettigi yok. Tutturmussunuz bir hakaret kelimesi. Icki icmek islamda haramdir. Mustafa kemal iciyormuydu evet iciyordu. Bu harami islemis sayilir mi evet sayilir. Ben yargilamis mi oldum hayir. Cezai bir sistem uygulayabilecek konumdamiyim, hayir. Demek ki ben yargilamamisim .

Permalink - Mesaj no 14  02-16-2010, 22:40

Diyorumya iiyi okuyun tabi beyninizdeki ön yargilari kaldirarak...

Permalink - Mesaj no 15  02-16-2010, 22:41

Diyorumya iiyi okuyun tabi beyninizdeki ön yargilari kaldirarak...

Bu cümleniz ile siz önyargili olmayin ?

Permalink - Mesaj no 16  02-18-2010, 00:24

be başsavcım bilmiyomusun cemaat tarikatlara dokunursan akp hemen seni ergenekoncu yapar......seni savunanlarıda siyasete müdehale olarak görürler ama kendi müdehalelerinede demokrasi derler ne demokrasiymiş be......

Permalink - Mesaj no 17  03-26-2010, 16:24

Güneş balçıkla sıvanmaz kardeşlerim.meyveli ağaç taşlanır.iftiralar olmuşlardan daha kıymet görür.önemli olan gözünüzle gördüğünüz şeyler hakkında konuşmak,birilerinin yanlış doğrularına kapılmamak.birbirimize dua edelim vesselam

Permalink - Mesaj no 18  04-01-2010, 05:35

tamamen yazılanlar saçmalık,karalamak için yazılmış bır yazı.........ahmet hocanın sohbetlerını dınlersenız,bışıler kapasınız belkı....parasız oldugu dogrudur...zira kendısı baş örtusu yaptırıp satmışlıgı bıle vardır.....kendı deyımıyle tıcaret yapmak haram degıl.....bende böyle geçımı saglamaya çalışıyorum. dıye ...........ALLAH KENDISINDEN RAZI OLSUN.İNŞALLAH.......
    3rd eng - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) 3rd eng