Photoshop ile Türbanlıları soyuyorlar

Öncelikle görüntüler için tüm bayan arkadaşlardan özür dilerim. Mühim olan amacın dışındaki bir izlenimle yanıltmak amacıyla eklemedim. Kendini bilmez kişilerin din, dil, ırk tanımadan kişilerin hak ve özgürlüklerine ettikleri tecavüzlerin ...


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen Yes Man

  1. Alt 02-01-2012, 01:16 #1
    Özel Üye
    Yes Man Mesajlar: 939
    Öncelikle görüntüler için tüm bayan arkadaşlardan özür dilerim. Mühim olan
    amacın dışındaki bir izlenimle yanıltmak amacıyla eklemedim. Kendini bilmez kişilerin din, dil, ırk tanımadan kişilerin hak ve özgürlüklerine ettikleri tecavüzlerin bir ispatını getirdim. Bir şekilde denk gelirsiniz ve görürseniz bu fotoğrafida hatırlayın.

    Photoshop ile Türbanlıları soyuyorlar

    Photoshopla başörtülü kadınları farklı şekilde lanse etmeye çalışan bir ekip türedi. Başörtülü kadınları açık saçık resimlere monte etmeler, ya da bir başörtülü kadının içtiği suyu yokedip bira içiyormuş gibi göstermeler.BUNU YAPANLARDAKİ AMAÇ NEDİR? Profesyonel bir ekip olduğu belli. Örneğin bu resim son günlerde gördüğüm onlarca resimden sadece biri. Diğerlerini terbiyem müsade etmediğinden paylaşamıyorum

    safinaz bunu beğendi.
  2. Alt 02-01-2012, 12:48 #1
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Maalesef bu resimleri bende görmüştüm.Yetmedi mi başörtülü insanlarla bu denli uğraştıkları.Birde ne kadar çok kafa yormuşlar ki photoshoptan çok anlamasamda çok profesyonelce yapıldığı belli.

  3. Alt 03-01-2012, 07:51 #2
    Ziyaretci
    barayev Mesajlar: n/a
    Gavurların ve Darbecilerin KİNLERİ BİTMEZ.. bunu böyle bilin ve onlardan asla Merhamet beklemeyin

  4. Alt 03-01-2012, 08:54 #3
    MURATS44 Mesajlar: 32
    Allah bildiği gibi etsin bu mahlukatları. Resimdeki kardeşimiz son derece normal bir kıyafetle görünüyorken bu ahlaksızlığı yapanlar ne kazanıyor anlamak zor. bunlar bilinçli ve toplum üzerindeki görüşleri etkilemeye yönelik çalışmalar. Şunu düşünememiş bunu yapan zeka özürlü şahsiyet. Böyle bir görüntünün olamayacağını bilmesi lazım.
    Başörtüsü en güzel cevap. bunu ancak kendi zihniyetlerindekiler yapabilir. bunları ALALH'a havale ediyorum

  5. Alt 03-30-2013, 13:16 #4
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    Ben başörtülü değilim ama baş örtülü annelerimiz babannelerimiz var saygı duyuyorumvede bu konuda photoshopla yapılan bu değişiklikleri tabi ki tasvip etmiyorum ama allah aşkına söyleyin bu kadar olmasada buna yakın giyinen baş örtülü hanımlarımız yok mu? Başında baş örtüsü olup daracık kotlar bluzlar giyip bütün hatlarını gösteren kadınlar bunları görmezden asla gelemezsiniz midem bulanıyor bunları görünce başını kapatmış ama neye yarar.Buarada resimdeki bayan da normal resimde hiçde baş örtüsüne yakışır giyinmemiş baş örtüsünü tam anlamıyla algılayan insanlar eminim benim gibi düşünecektir

  6. Alt 04-01-2013, 08:58 #5
    rabiaD Mesajlar: 95
    sadece sol taraflarını ağırlaştırıp beklemedeler müslüman kapalı bir bayanın iğrenç bir şekilde rencide edilmesidir.Allah u teala elbette hak olanı verecektir.Edepsizlik diz boyu bee zebaniler donatır inşallah onları.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.